Haberler

Yüce Adalet" Filmi 19 Ağustos'da Vizyona Girecek

Başrollerini Keanu Reeves ve Renee Zellweger'in paylaştığı "Yüce Adalet", 19 Ağustos'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Başrollerini Keanu Reeves ve Renee Zellweger'in paylaştığı "Yüce Adalet", 19 Ağustos'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Orijinal adı "The Whole Truth" olan filmin basın gösterimi Kanyon AVM'de gerçekleştirildi.

Sinema eleştirmeni Atilla Dorsay AA muhabirine film hakkında yaptığı değerlendirmede, filmi çok beğendiğini belirterek, "Dört başı mamur hukuk ve adalet dramı olan bir film. Çok iyi yazılmış ve çok iyi oynanmış. İnsanları hakikaten yeniden adalet kavramı üzerinde düşündürmeye çağırıyor." dedi.

Pera Sinema yazarı Haktan Kaan İçel de"Yüce Adalet" isimli filmin, yaz aylarının boş vizyon takvimi içinde, mahkeme dramalarını sevenler için iyi bir film olduğunu aktararak, "Klasik mahkeme filmi şablonunu pek değiştirmeden, sürpriz finaline güvenen bir film olarak akılda kalıyor. Ağır temposunu, 'flashback'lerle destekleyerek düz hikayesini karmaşıklaştırmaya çalıştığını söyleyebiliriz." diye konuştu.

Gugu Mbatha-Raw, Gabriel Basso, James Belushi'nin de rol aldığı dram ve gerilim içeren, Amerikan yapımı filmin senaryosu ise Nicholas Kazan'a ait.

Yönetmenliğini Courtney Hunt'un üstlendiği film, son derece varlıklı bir adam olan babasını öldürmekle suçlanan bir gencin ve savunma avukatının hikayesini konu ediniyor.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Renee Zellweger Atilla Dorsay Keanu Reeves Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title