Haberler

YPG'li Ahmet Tekin Toprağa Verildi

Güncelleme:

Kobane'de hayatını kaybeden YPG'li Ahmet Tekin, Batmanda toprağa verildi.

Kobane'de çıkan çatışmada hayatını kaybeden Batmanlı genç toprağa verildi.

Kobane'de IŞİD çeteleriyle yaşanan çatışmada ağır yaralandıktan sonra Türkiye'ye getirilerek tedavi altına alındığı hastanede yaşamını yitiren yaşamını yitiren YPG'li Ahmet Tekin'in (Baran Argeş) cenazesi, Batman'da binlerce kişinin katıldığı törenle toprağa verildi.

Kobane'nin köylerinde devam eden operasyonlar sırasında çıkan çatışmada yaşamını yitiren YPG'li Ahmet Tekin'in (Baran Argeş) cenazesi, Urfa Adli tıp Kurumu'ndan alındıktan sonra Batman'a getirildi.

Batman'da Bardakçılar Tesisi'nde karşılanan cenaze, yüzlerce araçlık konvoyla Batman Asri Mezarlığı'na getirildi. Cenaze törenine, Batman Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir'in de aralarında bulunduğu binlerce kişi katıldı.

YPG'li Tekin'in kırmızı sarı yeşil bayrağa sarılı tabutunu omuzlara alan yurttaşlar, defin yapılacak mezarlığa kadar yürüyüş gerçekleştirdi.

Törende konuşan MEYA-DER Batman Eş Başkanı Şükrü Baytar, Kürt halkının Kobanê'nin özgürleştirilmesi için canlarını feda edenlere borçlu olduğunu ifade etti. YPG'li Tekin için taziyelerin Feqiye Teyran Taziye Evi'nde kabul edildiği belirtildi. Batman Medya Gazetesi

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ahmet Tekin Türkiye Batman Kobani Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

zeynep değer:

allah senin belanı versin kobanide namusa el uzatırken kanını akıttı çocuklar katledilirken ocaklar yakılırken kanını akıttı sen nasıl olurda o tertemiz masum gençlere leş dersin senin gibi düşünenler leş değil bir köpekten dahi alçaktır çünkü herkez allahı zikreder hayvanlaar bile ama senin leşini yılanlar dahi yemez o kadar iğrençsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title