Haberler

Yozgat Yaz Kuran Kursları Arası Futbol Turnuvası Sonuçlandı

Yozgat’ta Yaz Kuran Kursları arasında düzenlenen Futbol Turnuvası tamamlandı.

Yozgat'ta Yaz Kuran Kursları arasında düzenlenen Futbol Turnuvası tamamlandı.

Yozgat'ta Yaz Kuran Kurslarına devam eden öğrencilerin, kurslara olan ilgisini artırmak ve devamını sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlerken, kursların kapanması dolayısıyla 18 Kuran kursu arasında futbol turnuvası düzenlendi. Ortaokul ve lise olarak iki kategoride düzenlenen turnuva sonunda orta okullarda, Kayımzade Kuran Kursu birinci, Behiçler Kuran Kursu ikinci, Bilal Şahin Kuran Kursu ise üçüncü oldu. Liselerde ise TOKİ Camii birinci, Arzu Sitesi ikinci, Tuzkaya Cami Kuran kursu ise üçüncü oldu.

Yozgat Müftü Vekili İsmail Karadavut, Yozgat'ta okulların tatile girmesiyle İl Müftülüğü tarafından bin 500 cami, mescit ve kuran kursu binasında 'Yaz Kuran Kursu' açıldığını belirterek, "Bu kurslarımızda bin 500 İmam, Müezzin ve Kur'an kursu öğreticimiz görev yaparken il genelinde bu kurslarımızda 40 bin civarında çocuğumuza eğitim verilmiştir" dedi. Kurslara katılan öğrencilerin kurslarda sıkılmaması ve kurslara devamının sağlanması için çeşitli etkinlikler düzenlendiğini vurgulayan Karadavut, "Düzenlediğimiz futbol turnuvası da bunlardan birisidir" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title