Haberler

Yozgat'tan Kısa Kısa

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Huzurevi sakinlerinin "Babalar Gününü" kutladı.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Huzurevi sakinlerinin "Babalar Gününü" kutladı.

Belediye Başkanı Başer, eşi Neriman Başer ile birlikte Sosyal Hizmetler Alpaslan Türkeş Huzurevi'nde barınan yaşlıları ziyaret etti. Babalar günü nedeniyle yapılan ziyarette Belediye Başkanı Yusuf Başer, yaşlıların "Babalar Gününü" kutlayıp, hediye verirken, eşi Neriman Başer de yaşlıların elini öptü.

Başer, "Bu tip özel günlerde yaşlılarımızı hiç bir zaman yalnız bırakmıyoruz. Bugün de babalar günü nedeniyle bu ziyareti gerçekleştiriyoruz" dedi.

-KAVAK AĞAÇLARI KESİLİYOR

(FOTOĞRAFLI)

Akdağmadeni ilçesinde polenlerinin alerjik hastalığı bulunanları rahatsız edip, sonbahar döneminde de çevre kirliliğine neden olan kavak ağaçlarının kesimine başlanıldı.

Belediye Başkanı Suphi Daştan, İlkbahar döneminde çiçek açan kavak ağaçlarının neden olduğu polenlerin alerjik hastalığı bulunan vatandaşları rahatsız ettiğini, bu nedenle de ciddi tepkiler aldıklarını bildirdi. Daştan, bu nedenle kavak ağaçlarının kesilmesinin kararlaştırıldığını ifade etti.

Daştan, "Kavak ağaçları özellikle bir tür hastalık sonucu çevreye aşırı miktarda polen bırakıyor. Polenler, rüzgarla geniş bir çevreye yayılırken, kirliliğe de yol açıyor" dedi.

-TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ GENEL KURULU

(FOTOĞRAFLI)

Boğazlıyan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olağan mali genel kurul toplantısı çalışmalarını tamamladı.

Kooperatif hizmet binası salonundaki toplantıya Kooperatif Başkanı Zekeriya Tuncer, yönetim kurulu üyeleri, denetim kurulu üyeleri ile kooperatif ortakları katıldı.

Kongrede, yönetim kurulu faaliyet ve mali raporları okunarak, oy birliğiyle ibra edildi.

Başkan Zekeriya Tuncer, mali genel kurula katılan tüm üyelere teşekkür etti.

- YOZGAT

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title