Haberler

Yozgat'tan Kısa Kısa

Sorgun Devlet Hastanesi kurulan Sigara Bıraktırma Polikliniğinde görevli Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr.

Sorgun Devlet Hastanesi kurulan Sigara Bıraktırma Polikliniğinde görevli Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Emine Kararmaz, Kaymakam Levent Kılıç tarafından Teşekkür Belgesiyle ödüllendirildi.

Sigaranın insan ve toplum sağlığının en büyük düşmanı olduğunu belirten Kaymakam Kılıç, "Kaymakamlığımız tarafından "Sigarayı Bırak, Yüzde 100 Dumansız Hava Sahasına Sen de Katıl Kampanyası" çerçevesinde yaptığımız çalışmalara paralel olarak Devlet Hastanemiz Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Emine Hanım da Sigarayı Bırakma Polikliniği oluşturarak kampanyamıza büyük destek sağladı. Yaptığı çalışmalarla azımsanmayacak sayıda insanımıza sigarayı bıraktırdı. Kampanya kapsamında sigara bırakan kişiler ona harcadıkları bir yıllık bedeli Halk Bankası nezdinde açtırdığımız 078816000075 No'lu hesaba para olarak yatırmışlarsa, yıl sonunda o paralar kendilerine Bankaca verilen promosyonlarla birlikte geri dönecek. Amaç, hem sigaraya harcadığımız miktarın fazlalığı konusunda bilinç oluşturmak, hem de insanlarımızı sigara illetinden kurtarmaktır

" şeklinde konuştu.

Dr. Emine Kararmaz da Sigara Bıraktırma polikliniğinde yapmış oldukları çalışmalar sonucunda ilçede 153 kişinin sigarayı bıraktığını ve birçok kişinin de tedavisine devam edildiğini, sigarayı bırakmak isteyen kişilerin polikliniklerine müracaat etmeleri halinde gerekli olan tüm yardımların sağlanacağını söyledi.

-ŞENOCAK AKDAĞMADENİ DİN-BİR-SEN'İ ZİYARET ETTİ

(FOTOĞRAFLI)

Türkiye Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİN-BİR-SEN) Genel Başkanı Lütfi Şenocak, Akdağmadeni DİN-BİR-SEN temsilciliğini açılış öncesi ziyaret etti.

İlçe Merkez ve köy camilerinde görev yapan din görevlileri ve müftülük personeli ile bir süre görüşen Şenocak, DİN-BİR-SEN'in, diğer sendikaların yaptığı gibi sadece toplu görüşmelerde bir hafta çığırtkanlık yapıp daha sonra diyanet camiasını unutmayacağını, yılın her günü din görevlisi arkadaşlarımızın yanında ve her fırsatta sorunlarını dinleyip yetkili yerlere ulaştırmak için çalışacaklarını söyledi.

Kapımız herkese açık diyen Şenocak, sözleşmeli personele kadro verileceği müjdesini verdi.

Şenocak, imamların birebir köylerde ziyaret edileceği ve herkesin görüşü alınarak öyle hareket edileceği, ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı'nda beyaz masa stantlarının kurulması gerektiğini kaydetti.

-CHP ADAYI AYIK, PARTİLERLE BULUŞTU

(FOTOĞRAFLI)

CHP Yozgat Milletvekili birinci sıra adayı Ali Ayık, seçim çalışmaları kapsamında Akdağmadeni CHP seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

Burada partililer ile bir süre görüşen ve sohbet eden Ayık, CHP'ye her kesimden destek istiyoruz dedi. Türkiye'nin tarihi bir seçime adım adım yaklaştığını kaydeden Ayık, emekliliklerin memurların işçilerin ve çiftçilerin sıkıntı içerisinde olduğunu belirtti.

Çözümün adresinin CHP olduğunu ifade eden Ayık, geçmişte diğer partilere oy vermiş, bütün vatandaşları partimize oy vermeye, güç vermeye davet ediyorum dedi.

Hem ülkenin hem de bölgenin sorunları olduğunu ve sorunların çözümünün de CHP iktidarı ile sona ereceğini savunan Ayık, seçim çalışmaları kapsamında kendisine gösterilen yoğun ilgiye de teşekkür etti.

Başta doğup büyüdüğüm ve halan ikamet ettiğim Boğazlıyan olmak üzere gittiği bütün yerlerde CHP'ye ve kendisine büyük teveccüh olduğunu ifade eden Ayık, halkın beklentilerini CHP iktidarı ile yerine getireceklerini söyledi.

"Ben içinizden biriyim" diyen Ali Ayık, 12 Haziran seçimlerinde Boğazlıyan'ın evladına sahip çıkacağına inandığını da sözlerine ekledi.

- YOZGAT

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title