Haberler

Yozgat'ta 80 Bin Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

Yozgat’ta ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören 80 bin öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdiler.

Yozgat'ta ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören 80 bin öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdiler.

Türkiye genelinde olduğu gibi Yozgat'ta da öğrenciler, 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak karne heyecanı yaşadılar. Yozgat genelinde 5 bin 500 öğretmenin görev yaptığı eğitim öğretim yılında 80 bin öğrenci sabah erken saatlerde okullarına giderek karnelerini aldılar.

Milli Eğitim Vakfı İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine Yozgat Vali Yardımcısı Şükrü Çakır ve İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

2016-2017 eğitim öğretim yılını sorunsuz bir şekilde tamamladıklarını söyleyen Yozgat Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, "2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamladık. Yozgat genelinde 80 bine yakın öğrencinin karne heyecanını paylaştık. Yozgat'ımızda huzurlu ve verimli bir şekilde eğitim öğretim sezonun ilk dönemini tamamladık. İnşallah ikinci dönem daha da bir verimli olur. Karne alan öğrencilerimizi tebrik ediyor iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyorum" dedi.

Yozgat genelinde 80 bin öğrencinin karne alarak 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamladıklarını belirten Yozgat İl Milli Eğitim Müdür Saim Kuş, "Okullarımızda 5 bin 500 öğretmen ve 80 bin öğrenci ile eğitim öğretim yılının ilk dönemini sorunsuz bir şekilde tamamladık. Benim içinde bu günün ayrı bir özelliği var. Yaklaşık 5 yıldır Yozgat'ta görev İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapıyorum. Çok tatlı hatıralarla Yozgat'tan ayrılıyoruz. Bu da benim son karne törenim olacak. Yozgat'tan ayrılacağım. Tüm Yozgatlılara saygılarımı sunuyorum. Yozgat'ı unutmayacağız" şeklinde konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saim Kuş Türkiye Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title