Haberler

Yozgat Maltepe Dershanesi Altın Çocukları Altın ile Ödüllendirdi

Yozgat Maltepe Dershanesi tarafından düzenlenen “Altın Öğrenciler” sınavında dereceye giren öğrenciler altın ile ödüllendirildi.

Yozgat Maltepe Dershanesi tarafından düzenlenen "Altın Öğrenciler" sınavında dereceye giren öğrenciler altın ile ödüllendirildi.

Yozgat Maltepe Dershanesi ilköğretim okullarının 3 ile 7'inci sınıfa kadar eğitim gören ve sınıflarındaki en başarılı öğrenciler arasında yaptığı sınavda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Özel Ergin Koleji Salonunda düzenlenen ödül törenine Yozgat Özer Zirve Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Davut Sağır, Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, Maltepe Dershaneleri Genel Müdürü Hasan Çağlayan, Maltepe Anafen Dershanesi Müdürü Yaşar Şeker, öğrenci velileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Yozgat Maltepe Dershaneleri Genel Müdürü Hasan Çağlayan, yaptığı konuşmada, Soma'daki maden faciasında yaşamını yitiren maden şehitlerine Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileyerek Allah Türk milletine bir daha böyle acılar yaşatmasın dileğinde bulundu. Dershane olarak Yozgat'ta 22 yıldır eğitim- öğretim kalitesinin yükselmesi için hizmet verdiklerini ifade eden Çağlayan, amaçlarının başarı çıtasını her zaman daha yukarılara çıkarmak olduğunu kaydetti. Maltepe Anafen Dershanesi Müdürü Yaşar Şeker'de il genelindeki ilkokul 3. Sınıftan 7 sınıf öğrencileri arasında "Altın Öğrenciler" yarışması düzenlediklerini belirterek,"Dereceye giren öğrencileri altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdik. Ödül törenimize yoğun katılımın olması bizleri son derece mutlu ederken, salonda pek çok vatandaşımızın ayakta yada koridorlarda programı takip etmek zorunda kalması dolayısıyla kendilerinden özür dileriz. İnşallah bir dahaki bu ve benzeri etkinliklerimizi daha büyük salonlarda gerçekleştiririz. Bu vesile ile dereceye giren öğrencilerimizi kutluyor başarılar diliyorum. Burada amacımız öğrencilerimizi hem sınavlara hazırlamak hem de kendi seviyesindeki öğrencilerle kıyas yapabilmelerini sağlamaktır. Bizde başarılı öğrencilerimizi ödüllendirdik "diye konuştu.

Konuşmaların ardından, dereceye giren öğrenciler çeyrek altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirilirken, yine yarışmaya katılan tüm öğrencilere de kura çekimi ile bisiklet, tablet bilgisayar ve çeşitli hediyeler verildi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Maltepe Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
title