Haberler

Yozgat Lys Şampiyonları Maltepe Dershanesinden Çıktı

Yozgat'ta Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) tarihinde bir ilk yaşanarak Türkiye 27.'si, 33.'sü, 40.'sı, 44 ve 83'üncüsü çıktı.

Yozgat'ta Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) tarihinde bir ilk yaşanarak Türkiye 27.'si, 33.'sü, 40.'sı, 44 ve 83'üncüsü çıktı.

Yozgat'tan sınava katılan yaklaşık 10 bin aday içerisinde 2013 LYS il birincileri Maltepe Dershanesinden çıktı. Yozgat Maltepe Dershanesi Müdürü Hasan Çağlayan, değişen ve zorlaşan yeni sınav sistemine uygun özgün programları, yayın-doküman desteği ve branşında uzman öğretmenleriyle LYS'nin en başarılı sonuçlarının adresinin yine Maltepe Dershanesi olduğunu söyledi. Hep Şampiyon sloganıyla hareket ettiklerini ifade eden Çağlayan, "Gerçek başarı, başarıyı elde etmek değil, sürdürebilmektir. Dershanemiz, bu gerçek başarıyı, kurulduğu 1992 yılından beri artırarak devam ettirmiştir. Eğitimi, her türlü ticari kaygıdan uzak bir anlayışla, bireyi esas alan kişiye özel etkin eğitim modeliyle bundan sonra da son teknolojiyi uyarlayarak eğitim öğretim vermek hedefimizdir. Dershanemizin bu başarısında emeği geçen, başta milli eğitim camiasını, tüm okul idareci ve öğretmenlerini, ailelerini ve dershane öğretmenlerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz" dedi.

Öğrencilerin sınavda kazanıp tercihte kaybetmemeleri için dershanenin öğrencisi olan ve olmayan bütün öğrencilere 8 Temmuz ile 18 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih hizmeti sunulacağına değinen Çağlayan, öğrenci ve velileri tercih hatası yapmamaları için dershaneye beklediklerini sözlerine ekledi.

Yozgat Maltepe Dershanesi'nden dereceye giren il birincileri, TS puan türünde Türkiye 27'incisi TM de Türkiye 33'üncüsü Yozgat 1.'si İlknur Karakaş olurken, MF puan türünde Türkiye 40'ıncısı Yozgat il 1.'si Fatma Betül Kocakaya oldu.

İlknur Karakaş, başarısını düzenli çalışma ile okul ve dershane öğretmenlerinin desteğine borçlu olduğunu belirterek, "Hedefim hukuk fakültesine girmekti. Hedefime ulaşabilmek için sürekli ve düzenli ders çalıştım. Bu kadar yüksek de sonuç beklemiyordum. Tercihlerim Ankara'da bulunan hukuk fakülteleri olacak" dedi.

Baba Mustafa Karakaş ise kızının LYS'de iyi bir başarı elde etmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Kızım çok çalıştı ve emeğinin karşılığını aldığını düşünüyorum. Çocuğuma derslerinde destek olan okul ve dershanedeki bütün öğretmenlerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Maltepe Yozgat Lys Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title