Haberler

Yozgat Demokrasiye Sahip Çıktı"

AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde, Yozgat halkının demokrasiye sahip çıktığını, demokrasi nöbetlerini de büyük katılımlarla aralıksız sürdürdüğünü söyledi.

Ak Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde, Yozgat halkının demokrasiye sahip çıktığını, demokrasi nöbetlerini de büyük katılımlarla aralıksız sürdürdüğünü söyledi.

15 Temmuz gecesi FETÖ darbe girişiminin televizyonlardan yayınlamaya başlamasıyla birlikte Yozgat halkının meydanlara inerek demokrasiye sahip çıktığını belirten AK Parti Yozgat İl Başkanı Lekesiz, "Özellikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın meydanlara inin mesajından sonra halkımız kısa süre içerisinde meydanı doldurdu, demokrasiye sahip çıktı, çıkmaya da devam ediyor." dedi.

Darbe girişimiyle başlatılan demokrasi nöbetlerinin de Yozgat'ta büyük katılımlarda sürdüğüne değinen İl Başkanı Lekesiz, "Yozgat merkez ve ilçelerde dahil olmak üzere demokrasi nöbetlerini yoğun katılımlarla sürdürüyor. Sivil toplum örgütlerimiz, siyasi partilerimiz, iş adamlarımız da çeşitli etkinliklerle bu nöbetlere destek veriyor. Yozgat halkı Cumhurbaşkanımız evinize dönün diyene kadar meydanlarda demokrasi nöbetimiz devam edecek. Demokrasi nöbetine katılan, bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yozgat halkının sadece Yozgat'ta değil bulundukları illerde de en ön safta yer alıp demokrasiye sahip çıktığını vurgulayan Lekesiz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"15 Temmuz gecesi Türk Silahlı Kuvvetleri içerisine yuvalanmış FETÖ üyesi üniformalı teröristlerce açılan ateş sonucu 13 Yozgatlı hemşehrimiz şehit olmuştur. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe ülkemizi kimse bölemeyecektir. Hainler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaktır."

Bir yandan PKK ile mücadelenin de aralıksız sürdüğüne değinen Lekesiz, "Dün Bingöl'de hain PKK Terör örgütü çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi. PKK Terör Örgütü üyelerince polis aracının geçişi sırasında bomba yüklü aracın patlatılması sonucu biri Yozgatlı hemşehrimiz olmak üzere 7 emniyet mensubumuz şehit olmuştur. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ülkemize baş sağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Harun Lekesiz AK Parti Yozgat PKK Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
title