Haberler

Yöreler ve Renkler Muratpaşa'da Buluşacak

Muratpaşa Belediyesi ile Antalya Anadolu Hemşehri Dernekleri Platformu işbirliği ile düzenlenen "Renkler ve Yöreler Festivali", 13 Eylül 20 Eylül tarihleri arasında Muratpaşa Kent Meydanı'nda yapılacak.

Muratpaşa Belediyesi ile Antalya Anadolu Hemşehri Dernekleri Platformu işbirliği ile düzenlenen "Renkler ve Yöreler Festivali", 13 Eylül-20 Eylül tarihleri arasında Muratpaşa Kent Meydanı'nda yapılacak.

Festivalde gün boyunca Muratpaşa Belediyesinin kurduğu stantlarda yörelerin kültürel değerleri tanıtılacak. Festival süresince her akşam dans gösterileri ve ücretsiz konserlere yer verilecek.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yaptığı yazılı açıklamada, Antalya'da faaliyet gösteren hemşehri derneklerinin özgün kültürlerini tanıtmalarına destek olmak amacıyla "Yöreler ve Renkler Festivali" düzenlediklerini söyledi.

Uysal, "Her bölgeden, kentten, kültürden Muratpaşalıların, kültürleri tanımasını sağlamak ve böylece dostluk, kardeşlik, birlikte yaşama duygusunu güçlendirmeyi de hedefliyoruz. Bu barış, kardeşlik ve dostluk festivaline tüm Antalyalıları davet ediyoruz" dedi.

Festival programı şöyle:

13 Eylül Cumartesi Tolga Çandar ve İlke Türkdoğan

14 Eylül Pazar Gadjo Ensemble

15 Eylül Pazartesi Nilüfer Sarıtaş

16 Eylül Salı Yıldırım Burak

17 Eylül Çarşamba Baran ve Sıra Gecesi

18 Eylül Perşembe Makbule Kaya ve Tombiko

19 Eylül Cuma Onay Şahin

20 Eylül Cumartesi Kuklachev Cat Theatre - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Ümit Uysal Muratpaşa Antalya Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title