Haberler

Yoncimik Beyazperdede

Güncelleme:

Yonca Evcimik'in de konuk oyuncu olarak rol aldığı Türk sinemasının ilk çocuk-macera filmi" Kral Yolu" 24 Mayıs itibari ile vizyona giriyor.

Çocukların sevgilisi ünlü şarkıcı Yonca Evcimik'in de konuk oyuncu olarak rol aldığı Türk sinemasının ilk çocuk-macera filmi" Kral Yolu" 24 Mayıs itibari ile vizyona giriyor. Yapımcılığını ZOOM yapımın üstlendiği, senaryosunu usta bir kalem Derya Kaya'nın yazdığı ilk çocuk macera filmi olma özelliğini taşıyan yapımın yönetmenliğini Serli Nişanyan yaptı. Mersin'in Erdemli ilçesi Ayaş beldesindeki Kanlı Divane Antik Kenti'nde başlayıp, İstanbul'daki Ata Stüdyoları'nda biten çekimler, çocuk izleyicilerin yanında macera filmi seven herkesin ilgisini çekecek bir yapım olma özelliğini taşıyor. Doğa Rutkay, Arda Esen, Sunay Akın, Murat Soydan gibi oyuncuların yanında "Kral Yolu" isimli filmde sevilen sanatçı Yonca Evcimik konuk oyuncu olarak yer aldı.

Film setinde herkesin ilgi odağı olan Yonca Evcimik ile kamera karşısında olmak çocuk oyuncular; Deniz Evren Kaya, İhsan Demirel, Daniel Koray Özsoy, Selen Turan, Kardelen Yumurtacı' yı çok heyecanlandırdı. Sevilen sanatçı Yonca Evcimik, başroldeki çocuk oyuncu Deniz Evren Kaya 'nın rüya dostu, renkli, eğlenceli, deli dolu bir karakter olarak izleyicinin karşısına çıkacak." Kral Yolu" filmi için Yonca Evcimik ünlü modacı Tanju Babacan'a özel bir kıyafet tasarlatıp hazırlattı. Rüya dostu "Yoncimik", filmin kahramanı olan çocuklara yol gösterip yardımcı olan bir hayal kahramanı olarak "KRAL YOLU" isimli sinema filmi ile beyazperdede yer alacak.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Yonca Evcimik Evren Kaya Derya Kaya Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title