Haberler

Yine Yunus Yine Darp İddiası!

Güncelleme:

Şanlıurfa'da yol vermediği gerekçesiyle bir aracı durduran Yunus Ekiplerinin araç içerisindeki vatandaşları darp ettiği iddia edildi.

Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi Caddesi'nde polis ile gençler arasında yaşanan arbedede bir genç kafasından yaralandı. Önceki akşam elektrik işiyle uğraşan beş kişi araçlarıyla seyrederken, iddiaya göre, yeşil ışık yandıktan sonra önlerine iki Yunus Ekibi çıktı. Aracın kendilerine yol vermemesi üzerine gençleri araçtan indiren ekipler, gençlerle sözlü münakaşa yaşadı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine aralarında bulunan işitme ve konuşma engelli Hasan Çetin polisler tarafından itilmeye başlandı. Gençlerin, Çetin'in engelli olduğunu anlatmasına fırsat vermeyen polise öfke daha da büyüdü. Bu esnada gelen takviye Motorize Yunus Ekipleri'nin katılımıyla gençler ve polisler arasında arbede yaşandı. Gençlerin arasında bulunan meslektaşları Müslüm Barlas, kafasından yara aldı. Hastaneye sevk edilen Barlas, polisin kafasına telsizle vurduğunu iddia etse de her zaman olduğu gibi yine polis gencin kendi kendisini yaraladığını öne sürdü. Olay hakkında soruşturma başlatıldı.

Barlas ve diğer gençlerin başına gelen olaydan sonra Motorize Yunus Ekipleri hakkında bu ay ikinci darp iddiası gelmiş oldu. Geçtiğimiz hafta da Kanal Urfa Muhabiri Yusuf Onur Özer, Yunus Ekipleri'nin saldırısına maruz kaldığını ve darp edildiğini iddia etmişti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Harran Üniversitesi Yerel Haberler

500

Yorumlar (3)

memurumemre.bayrak2580@hotmail.com:

Fasist nedir bilmezsin agzindan dusurmezsin aciyom sana

0
0
yanıtYanıtla
memurumemre.bayrak2580@hotmail.com:

Sen fasist nedir bilmezsin trafik cezasi yazildi diye polisi darp edene ses cikarmazsiniz kendi icinizdeki kavgalari yatistirmaya gelen polisi darp edersiniz bir polis durduk yere vatandasi darp etmez vatandasin hic mi sucu yokmus arkadas !!!!!!

0
0
yanıtYanıtla
urfalıibrahimsenbahar63@hotmail.com:

faşizmin ayak sesleri

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title