Haberler

Yimpaşzedeler Başbakan'dan Yardım Bekliyor

Merkezi Yozgat’ta bulunan Yimpaş Holding'e bağlı halka açık 3 ayrı anonim şirketin Yozgat'ta bugün yapılması planlanan olağan genel kurul toplantısı, çoğunluğunun sağlanamaması nedeniyle yapılamadı.

Merkezi Yozgat'ta bulunan Yimpaş Holding'e bağlı halka açık 3 ayrı anonim şirketin Yozgat'ta bugün yapılması planlanan olağan genel kurul toplantısı, çoğunluğunun sağlanamaması nedeniyle yapılamadı. Toplantıya katılmak için çeşitli illerden ve yurt dışından gelen kişiler, Yimpaş AVM önünde toplanarak holding yöneticileri ve holding başkanına tepki gösterdi.

Toplantı yeter sayısının oluşmamasından dolayı genel kurul toplantısının yapılmadığını ve kendilerinin içeri alınmadığını belirten ortaklar, Başbakan'a seslenerek yardım istedi. Yimpaş AVM önünde bir basın açıklaması yapan ortaklardan Bekir Şener, "Kombassan Holding'de 235 bin Euro, Yimpaş'ta 185 bin Euro, Anadolu Holding'te 44 bin Euro param var. Ben 29 gemi firmasında çalıştım Almanya'da 13 sefer kaza geçirdim. Ben bu paraları bu zalimlere yedirmek için kazanmadım. Lütfen Allah rızası için Başbakanımız bize yardımcı olsun" dedi.

Saffet Yücel de bizzat Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar'a 100 bin Euro yatırdığını belirterek, "Burada insanlar 40-50 yıllık birikimlerini buraya yatırmıştır. 'Alman bankalarında paranızı bırakmayın getirin vatanımızda çalıştıralım, vatanımıza yararı olsun' dediler bizden paramızı aldılar. Biz vatanımıza faydalı olalım istedik. Şimdi paramızı alamıyoruz. Bu dünyanın öbür dünyası hesap günü var" diye konuştu.

Samsun'dan gelen Fatma Aydın da Başbakan'ın kendilerine söz verdiğini ifade ederek, "Yimpaşzedelere kim sahip çıkacak dedik Başbakanımız 'biz' dedi. Şimdi Aytaç, Başbakan'ın izniyle satıldı, nerede bizim hakkımız" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Ali bozdagm@m.m:

Islami kullanarak bizleri aldatan bunun hesabinin alinacagi yerde bekliyoruz yozgatin yuz karalari yaziklar olsun

0
0
yanıtYanıtla
ismail aktasINFO@aktas-autos.nl:

sayin basbakanimiz sizden bu durmudan yardim bekliyoruz saygilarimizla

0
0
yanıtYanıtla
ismail aktasINFO@aktas-autos.nl:

sayin basbakanim bizgurbetci kardeslerin arin terimizi turkiyedeki kardeslerimiz yarai olsun diye teretut edmeden kazancimizi gotderdik fakat simdi bizi taniyan bileolmuyor sizden istirhamimiz biz garip gurbete atilmis madurlara yardim ederseniz burdaki bulunaninsanlari cok buyuk iyliketmis olursunuz saygilarimla

0
0
yanıtYanıtla
hamza Almanyahamza969@web.de:

galiba bizim paralarin hesabi mahsere kaldi.Dursun uyar artik kendini uyar kul hakki ni bir düsün derim. bir gün kefenle gidecegiz orada torbilin ve yalanin gecmeyecek. nekötü kul hakki yemek. yaziklar olsun hak etmedigi dünya cikarini ahiretle takas yapana. seninle Mahserde mahkemeselecegim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title