Haberler

Yılmaz Vural Reklam Yıldızı Oldu

Vural, Hararetini Lipton Ice Tea ile Düşürecek

VURAL, HARARETİNİ LİPTON ICE TEA İLE DÜŞÜRECEK

TÜRKİYE LİGLERİNİN EN SEMPATİK VE SEVİLEN TEKNİK DİREKTÖRÜ YILMAZ VURAL ICE TEA'YE TRANSFER OLDU

YILIN TRANSFERİ: YILMAZ VURAL, LIPTON ICE TEA İLE ANLAŞTI

SOĞUK ÇAY PAZARININ LİDER MARKASI LİPTON ICE TEA, YENİ REKLAM FİLMİ İÇİN TÜRK FUTBOLUNUN BAŞARILI VE RENKLİ İSMİ YILMAZ VURAL'LA REKLAM FİLMİ İÇİN SÖZLEŞME YAPTI

İLK REKLAM FİLMİNDE KASIMPAŞASPOR FUTBOLCUSU ERGÜN DE YER ALDI

Soğuk çay pazarının lider markası Lipton Ice Tea, yılın transferine imza attı. Futbol dünyasının renkli ismi Yılmaz Vural, hararetli kişiliğiyle Lipton Ice Tea'nin "Hararetle İsteyiniz" reklam filminin yüzü oldu.

Çekilen reklam filminde Yılmaz Vural, yine kendini canlandırdı. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda çekilen reklam filminde Kasımpaşa Spor'dan Ergün Teber de rol aldı. Soda Film tarafından çekilen reklam filminin yönetmenliğini Yücel Yolcu üstlenirken, filmin seslendirmesini ise Cem Ceminay yaptı. Ayrıca çekimlerde 170 kişilik kalabalık bir figüran ekibi kullanıldı.

Reklamda Lipton Ice Tea'nin "Hararetle İsteyiniz" sloganı işleniyor. Bir maç sırasında gol kaçıran futbolcusuna çok sinirlenen Yılmaz Hoca, yükselen hararetini Lipton Ice Tea içerek düşürüyor.

Reklam filminde severek oynadığını ve esprili yaklaşımın kendisine uygun olduğunu ifade eden Yılmaz Vural şu bilgileri verdi:

"Lipton Ice Tea, reklam teklifiyle geldiği zaman rolün bana uygun olduğunu gördüm. Bu çok önemliydi, sonuçta ben bir sanatçı değilim, bir futbol adamıyım. Reklamda alacağım rolün hem kendim olduğunu hem de esprili yaklaşımını gördüm ve kabul ettim. Kasımpaşa Spor'dan Ergün de benimle birlikte rol aldı. Keyifli bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Reklam filminde kendini maçın heyecanına kaptırıp, gol kaçıran ve futbolcusunu hararetle kovalayan bir teknik adamı canlandırıyorum. Yükselen hararetimi Lipton Ice Tea içerek düşürüyorum. Aslında bu hayatta hepimiz için geçerli değil mi? Herkese hararetini düşürmeyi tavsiye ediyorum."

Reklam filmi hakkında Lipton Ice Tea Pazarlama Müdürü Ayça Mutluer Bayraktar ise şunları söyledi : "Biz "Hararetle İsteyiniz" tanıtım reklam filmimizi başlatırken Türk halkının hararetli, tipik Akdeniz insanı olmasından yola çıktık. Duygularını dışa vuran, beden dilini çok kullanan bir milletiz. Çabuk hararetlenip, çabuk sakinleşiyoruz. Hararetimiz yükseldiğinde ise dindirmek için büyük bir serinliğe ihtiyacımız var. O serinlik de sadece Lipton Ice Tea'de bulunuyor. Yılmaz Hoca hem hararetli duruşu, hem de pozitif, sevecen, babacan ve samimi yapısıyla markamızın kimliğiyle birebir örtüşüyor. Reklamımızda ise, Yılmaz Hoca futbolcusunun gol kaçırması üzerine hararetleniyor ve futbolcusunu kovalamaya başlıyor. Bu sırada bir bayan taraftar Yılmaz Hoca'ya Lipton Ice Tea uzatıyor ve Yılmaz Hoca'nın harareti ancak Lipton Ice Tea içince diniyor.

Lezzeti ile fark yaratan, koruyucu ve renklendirici içermeyen Lipton Ice Tea, ihtiyaç duyulan her an susuzluğu gidermeyi sağlar. Şeftali, Limon, Mango, Yeşil Çay Limon Aromalı ve light çeşitleriyle yine en doğal serinlik tercihiniz olacak.

PepsiCo hakkında:

Dünyanın en büyük ikinci yiyecek-içecek şirketi olan PepsiCo, bünyesinde yer alan Frito Lay, Quaker, Pepsi, Tropicana ve Gatorade şirketleri ile 215'den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Yıllık cirosu 60 milyar doları aşan PepsiCo, sürdürülebilir büyümeye odaklandığı "Fayda Gözeten Performans" vizyonu etrafında birleşen 285 bin çalışanıyla birlikte tüketicilerin hayatlarına keyif katan besleyici, lezzetli gıda ve içecekler üretiyor. PepsiCo, her biri yıllık 1 milyar doları aşan perakende satışına sahip 19 ayrı markasıyla, gıda ve meşrubat alanında dünyanın en geniş portföyünü sunuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Devlet Bahçeli: Asgari ücretin artırılmasına yönelik teklif gelirse gerekli katkıları sağlarız

Devlet Bahçeli: Asgari ücretin artırılmasına yönelik teklif gelirse gerekli katkıları sağlarız

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Bakmadan Geçme

2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim? Osman Beşel olayı ne? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel neden darp edildi? Osman Beşel kimdir? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel hangi partiden seçildi? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 25 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title