Haberler

Yılmaz: "Müşteri Memnuniyeti Odaklı Çalışıyoruz"

Çelik kapı sektöründe yer alan Köprülü Group’un Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yılmaz, para odaklı değil, müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını söyledi.

Çelik kapı sektöründe yer alan Köprülü Group'un Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yılmaz, para odaklı değil, müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını söyledi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, sektörde fabrikasyon ve merdiven altı üretim yapan birçok firma bulunduğunu, ancak Köprülü'nün, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmasıyla farkını ortaya koyduğunu belirtti.

Markalaşma sürecinde ve sonrasında müşteri memnuniyetine verdikleri değerin, Köprülü Çelik Kapı'nın büyümesinde önemli katkıları olduğunu ifade eden Yılmaz, "Biz piyasada kaldığımız yıllar içerisinde şunu gördük; herkes para odaklı çalışıyor. İlk önce para, sonra iş şeklinde çalışıyor. Ama gördük ki kimse bu şekilde ileri gidemiyor. Satış sonrası hizmetlere daha çok ağırlık vermeye başladık ve başarılı olduk. Biz kesinlikle para odaklı değil, müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Markamızın kısa sürede bu kadar büyümesinde bunun payı büyük" diye konuştu.

Markanın satış sonrası hizmetlerinden de bahseden Hasan Yılmaz, şöyle devam etti:

"İnşaata ilk önce bizim ölçüm ekibimiz gider. Ölçümler yapılıp, ürün imalata girer. Belirlenen tarihten bir hafta veya 10 gün önce müşteri haberdar edilir, 'montaj tarihinde mutabık mıyız?' diye. Müşteri sahasında da herhangi bir sarkma yoksa o gün kapılar montaja gider. Montaj yapıldıktan sonra kapılar streçlenir, kapının ince ayarlarının yapılması için müşteriden gün alınır. O gün ekibimiz gider ve ince ayarları da yapıp, teslimatı gerçekleştirir."

"Müşteri memnuniyetsizliği tüm sektöre zarar veriyor"

Köprülü Group Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yılmaz, parayı aldıktan sonra herhangi bir problemde geri dönüş yapmayan firmaların müşteriyi bezdirdiğini ifade ederek, "Bu durumda ne oluyor? Müşteri, yeterli hizmeti alamadığı için 'parayı ödemem', 'evrak vermem' şeklinde mücadeleye giriyor. Müşterinin memnuniyetsizliği tüm sektöre zarar veriyor. Biz bu algıları tamamen değiştirdik. Müşteri artık biliyor; Köprülü Çelik Kapı'yı tercih ettiğinde kapıları söz verilen günde gelir, teslimatı sorunsuz yapılır. O yüzden her geçen gün daha da büyüyoruz. Piyasada sağladığımız güven ortamı sayesinde daha geniş imalat alanları, daha yeni ürünler ve daha fazla müşteriye ulaşma hedefiyle çalışmalarımızı şevkle sürdürüyoruz" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Yılmaz Köprülü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title