Haberler

Yılmaz: "Halkımızın Desteği ile Rekor Kıracağız"

Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, akşamları da mahalleye dönüşecek köylere konuk oluyor.

Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, akşamları da mahalleye dönüşecek köylere konuk oluyor.

İlkadım ilçesine bağlı Çatkaya ve Aşağı Avdan köylerine yaptığı ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yılmaz, köy halkından sorunlarını dinleyip bilgi aldı. Problemlerinin bir an önce çözüme kavuşturulması için cep telefonundan ilgilileri arayıp talimat veren Başkan Yılmaz, şehirde, ilçelerde ve köylerde yaşayan tüm insanların yaşam konforunu yükseltmenin öncelikli görevi olduğunu kaydetti.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın organizasyonu çerçevesinde yapılan ve İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, ilçe kadın kolları ve gençlik kolları üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerin ilki Çatkaya köyüne yapıldı. Burada Çatkayalı köylüler ve mahalle muhtarı Ali Koç'un misafiri olan Başkan Yılmaz, halka hitap etti. Bu güne kadar Büyükşehir Belediyesi sınırlarında yaşayan insanların yaşam konforunu artırmaya yönelik yatırımlar yapmaya özen gösterdiğinin altının çizen Başkan Yılmaz, 1 Nisan tarihi itibariyle tüm Samsun halkına hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağını vurguladı.

İnsana yapılan hizmetin Hakka yapıldığına inandığının altını çizen Başkan Yılmaz, "İnsana yapılan hizmetin Hakka yapılan hizmet olarak görüyorum. Onun için bu kadar çok koşturuyor, yatırımdan yatırıma koşuyoruz. Hizmet topyekun ibadettir. Bu sebeple elimizden geldiğince halkımızın, insanların ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğim. Alt yapı problemlerindeki eksiklikleri hızla çözüme kavuşturacağız. Bu bizim asli görevimizdir. Arkadaşlarımız hemen sizinle temasa geçecek, yanınıza gelip acil olarak sıkıntılarınızı çözecek. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi.

Daha sonra partililerle birlikte Aşağı Avdan köyüne geçen Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, muhtarlıkta vatandaşlarla sohbet etti. Muhtar Kamiran Genç'ten sorunlar ve taleplerle ilgili bilgi alan Başkan Yılmaz, "Samsun'da halkımızın desteği ile rekor kıracağız. Cumhuriyet tarihi boyunca alınmış en yüksek oyla yeniden hizmete koşacak, adeta tarih yazacağız. Ben de Allah'ın izni ile bu güne kadar kimseye nasip olmamış 4. kez seçilen başkan olmanın mutluluğunu yaşayacağım. Sizlere hizmet etmeye devam etmenin gururuyla çalışacağım. Yeni dönemde yapılacak yeni yatırımları şehrimizin güneyine kanalize ederek kentimizin gelişmesini orantılı şekilde sağlamak istiyoruz. Buna yönelik eğitim, sağlık ve sanayi konularında planlarımız var. Zaman içinde bu hizmetlere yakinen tanıklık edeceksiniz. Bu geç saatte birlik olmak ve desteğinizi göstermek için geldiniz. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz'a taleplerini ileten vatandaşlar ise Başkan Yılmaz'a desteklerini sürdürmeye devam edeceklerini belirtti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz İlkadım Samsun Avdan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title