Haberler

Yıldız'dan Perder'e Şefkat Plaketi

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, şefkat mağazasına destek olan Bursa Perakendeciler Derneği Başkanı Haşim Kılıç’a teşekkür plaketi sundu.

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, şefkat mağazasına destek olan Bursa Perakendeciler Derneği Başkanı Haşim Kılıç'a teşekkür plaketi sundu.

Gürsu Belediyesi'nin sosyal dokuya neşter vurma adına başlattığı sosyal yardım hizmetleri kapsamında oluşturulan şefkat mağazasında, yardıma ihtiyacı olan ilçe halkına gıda ve giyecek yardımı yapılıyor. Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, hizmete desteklerinden dolayı Bursa Perakendeciler Derneği Başkanı Haşim Kılıç'a, teşekkür plaketi takdim etti.

Gürsu Belediyesi tarafından yürütülen hizmetlerde yardımlar konusunun en öncelikli konulardan biri olduğunu vurgulayan Yıldız " Şefkat mağazamızda sosyal yardıma muhtaç vatandaşlarımıza her ay daimi olarak yardımlar yapılacaktır. Sosyal belediyeciliğin gereği olarak hayata geçirdiğimiz bu hizmetimizin açılış törenini onurlandıracak olan Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu'na teşekkür ediyorum. Ayrıca, şefkat mağazamıza desteklerini esirgemeyen Kılıç ve yönetimine de teşekkür ediyorum" dedi.

Gürsu Belediyesi'nin bu anlamlı projesine destek olmayı, ihtiyaç sahibi insanların sofralarında olmayı ihmal edemezdik diyen Bursa Perakendeciler Derneği Başkanı Haşim Kılıç, desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Gürsu Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımların hizmete açılması amacıyla, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla, 9 Mayıs Cumartesi günü, saat 17: 00' de, Gürsu Merkez Camii önünde toplu açılış töreni gerçekleştirilecek. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cüneyt Yıldız Haşim Kılıç Gürsu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title