Haberler

Yıldırım: Kararı Mutluluk ve Saygıyla Karşılıyorum

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, infazın durdurulması ve yeniden yargılama kararını mutluluk ve saygıyla karşıladığını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin aldığı infazın durdurulması ve yeniden yargılama kararını mutluluk ve saygıyla karşıladığını söyledi.

Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin Temmuz sayısında bir yazı yayımladı. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 23 Haziran 2014 Pazartesi günü almış olduğu kararı mutluluk ve saygıyla karşıladığını belirten Yıldırım, "Gerek söz konusu kararın olası itiraz hakkına duyduğum saygı, gerekse yargı kararları öncesi ve sonrası yorum yapma geleneğim olmaması nedeniyle bu karar hakkında da konuşmayı uygun bulmuyorum. Bununla birlikte, Fenerbahçe özeli dışında, Türkiye'de hukukun üstünlüğü ilkesine bağlı olarak, bu güzel ve bağımsız ülkenin normalleşmesine katkı sağlayan; başta yürekli ve vicdanlı hakim ve savcılarımız olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül'e, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Anayasa Mahkemesi Başkanı Sayın Haşim Kılıç'a, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye ve bu karara destek olan Sayın Milletvekillerine şükran ve teşekkürlerimi bildirir; en önemlisi bu karar doğrultusunda belirli çevrelerce yaratılmaya çalışılacak ayrımcılık ve kutuplaşmaya asla izin vermeyeceğimi tüm kamuoyuna bir kez daha deklare ederim" dedi.

"FENERBAHÇE AİLESİNE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM"

Zorlu süreçte kendilerine destek olan kongre ve divan kurulu üyelerine teşekkür eden Yıldırım, "Mücadeleden asla ödün vermeyen yürekli taraftarlarımıza, kulübümüzün tüm emekçilerine ve davamıza sahip çıkan sporcularımıza, en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Vatan Caddesi'nde, Metris'te, Çağlayan'da, Silivri'de, bizi yaz kış demeden yalnız bırakmayan, Bağdat Caddesi'nde, Anıtkabir'de, Sabiha Gökçen'de sesimize ses olan, davamıza ilk günden itibaren yürekten inanan Büyük Fenerbahçe Ailesi'ne, şükranlarımı sunuyorum. Mücadelemiz, haklılığımız ispatlanana kadar sürecek" diye konuştu.

Yıldırım, Haziran ayı içinde camiaya şampiyonluk sevinci yaşatan iki şubeyi de tebrik ederek, "2013-2014 sezonu Süper Lig Şampiyonu olan Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan Takımımız bu zaferle üst üste 7. kez bizleri mutlu etmiştir. 6. kez Beko Basketbol Ligi Şampiyonu olan Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımımızı, Baş Antrenörümüz Zeljko Obradovic ve tüm teknik heyeti can-ı gönülden tebrik ediyor; takımımıza her daim destek veren basketbol seyircimize de teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aziz Yıldırım Abdullah Gül İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title