Haberler

Yıldırım Can Aldı

Güncelleme:

Alaşehir'de Yıldırım Düşen Evde 1 Kişi Öldü, 3 Kişi de Yaralandı.

Olay, saat 23.30 sıralarında, Dağhacıyusuf Köyü'nde meydana geldi. Aşırı sağanak yağmurla birlikte Mehmet Gürlek'e (41) ait eve yıldırım düştü. Mehmet Gürlek ve büyük oğlu Musa Gürlek (16) ağır yaralandı. Gürlek'in kızı Sevgi Gürlek (17), ve küçük oğlu 14 yaşındaki Fatih Gürlek ise olayı ufak sıyrıklarla atlattı. Yıldırımın gürültüsüyle dışarı çıkan köylüler, Gürlek'in evinin yıkıldığını görünce koşarak yaralı aileyi evin enkazından çıkardı. Köylüler yaralıları otomobilleriyle Alaşehir Devlet Hastanesi'ne doğru götürürken bir yandan da Sağlık ekiplerinden yardım istedi. Ağır yaralı olan 16 yaşındaki Musa Gürlek, köylüsü Mehmet Kocabacak'ın (42) otomobilinde hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti. Baba Gürlek ve 2 çoçuğu 112 sağlık ekipleri tarafından Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı çocukların tedavileri ayakta yapılırken ağır yaralı baba Mehmet Gürlek'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Yolda hayatını kaybeden Musa Gürlek'i otomobilinde taşıyan Mehmet Kocabacak, "Kahvede otururken çığlıklar duyduk. Mehmet Gürlek'in evine yıldırım düştüğü söylendi. Enkazdan yaralıları çıkardık, kendi imkanlarımızla yaralıları Alaşehir Devlet Hastanesi'ne taşımaya çalıştık. Bir taraftan da 112 acil servise telefon ettik. Musa yolda öldü. Diğer yaralıları yolda karşımızdan gelen ambulanslara naklettik" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title