Haberler

Yıldırım Belediye Başkanı Edebali Açıklaması

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kendi kendine yeten, kendi ihtiyacını kendi üreten bir kurum olmayı hedeflediklerini belirterek, "Kendi üretimimizi kendimiz yaparak daha ucuz bir maliyetle ihtiyaçlarımızı gideriyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kendi kendine yeten, kendi ihtiyacını kendi üreten bir kurum olmayı hedeflediklerini belirterek, "Kendi üretimimizi kendimiz yaparak daha ucuz bir maliyetle ihtiyaçlarımızı gideriyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Yıldırım Belediyesi Beton Parke ve Bordür Üretim Tesisi, törenle hizmete açıldı. Bünyesinde tam otomatik toplama robotu, beton blok üretim makinesi, çimento helezonu ve tartım sistemi, kum tankları, 2 adet beton mikseri ile 10 adet kalıp barındıran tesisinin açılış töreninde konuşan Edebali, bin 800 metrekare alanda hizmet veren tesisin yaklaşık olarak 1 milyon 200 bin liralık yatırımla oluşturulduğunu belirtti.

İlçenin hak ettiği düzeye gelmesi için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Edebali, açılışını gerçekleştirdiklerin 8 saatte bin metrekare kilitli parke taşı, 3 bin 500 bordür üretebileceğini belirtti.

Edebali, tesisten diğer belediyelerin de faydalanabileceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Kendi üretimimizi kendimiz yaparak daha ucuz bir maliyetle ihtiyaçlarımızı gideriyoruz. İlk hizmet yılımızı geride bırakırken 50'nin üzerinde proje hayata geçirerek sorunlara çözümler ürettik. Her alanda ilçeyi daha iyi bir noktaya getirmek için projeler üretmeye devam edeceğiz. Yıldırım'ı, hemşehrilerimiz ile birlikte daha iyi bir noktaya getirmek için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Hakkı Edebali Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title