Haberler

Yılda İki Milyon Adet Mevsimlik Bitki Yetiştirilecek

Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’nde bulunan bitki üretim merkezinde parklarda kullanılan bitki ve ağaçlar yetiştiriliyor.

Muratpaşa Belediyesi'nin Ermenek Mahallesi'nde bulunan bitki üretim merkezinde parklarda kullanılan bitki ve ağaçlar yetiştiriliyor.

aklaşık 3 ay önce yapımı tamamlanan 20 dönüm arazi üzerine kurulu Ermenek üretim tesislerinde mevsimlik bitkiler ve ağaçlar yetiştirilerek parklarda kullanılıyor. Toplam 8 bitki üretim serasının bulunduğu tesiste yılda 2 Milyon adet mevsimlik bitki yetiştirilmesinin planlandığı belirtildi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ermenek bitki üretim tesislerinde incelemelerde bulundu. Tesisleri gezen Başkan Uysal, Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı. Yılda 2 Milyon adet mevsimlik bitkinin yetiştirilerek parklarda kullanılacağını belirten Başkan Ümit Uysal, "Geçtiğimiz yıl 350 bin adet bitki parklarımıza dikilmiş. Bu yıl şu ana kadar 500 bin adet dikildi. Yıl sonuna kadar 1 milyon adet dikecek" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Uysal Muratpaşa Ermenek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title