Haberler

Yiğit Bulut: Başkanlık Gelirse Neyiniz Varsa En Az 3'e Katlanacak

Güncelleme:

Yiğit Bulut "Türkiye Başkanlık sistemine geçince neyiniz varsa tam olarak en az 3'e katlanacak" diyerek Başkanlık sistemini övdü.

Oyların yüzde 49,4′ünü alarak 316 milletvekili çıkaran AKP'nin tek başına iktidar olmasını bugünkü köşesine taşıyan Cumhurbaşkanlığı Ekonomiden Sorumlu Başdanışmanı Yiğit Bulut, "Hoşgeldin başkanlık, hoşgeldin yeni büyük, güçlü, tam bağımsız büyük Türkiye" dedi.

ÖNCE TEŞEKKÜR ETTİ

Yiğit Bulut, yazısında "Yılmadan, usanmadan, her gün daha büyük bir azimle bizi bugünlere taşıyan lidere ve ona gönül verenlere sonsuz teşekkürler" ifadelerine yer verdi.

İşte Yiğit Bulut'un yazısından bir kısım…

BÜYÜK BAŞKANLIK VAADİ

Sonuç: Türkiye Başkanlık Sistemine geçince neyiniz varsa tam olarak en az 3'e katlanacak… Türkiye'ye para girişi patlayacak ve bütün değerler yeniden tanımlanacak. Kazandığınız para, evinizin değeri, varlıklarımızı değerleyen denklemler ve birçok sebep-sonuç ilişkisi inanılmaz noktalara gelecek… Hatta size daha iddialı bir cümle ile veda edeyim, bu yazıyı kesin saklayın; Türkiye Başkanlık sistemine geçerse 2023'te İMKB-100 endeksi kendine bugün hayalini bile kuramayacağınız bir hedef koyacak! Ekonomisi uçan, hakça bölüşen, halkın Türkiye'nin değerlerine sahip olduğu bir ülke istiyorsanız, BAŞKANLIK BU YOLU AÇACAK…

HOŞGELDİN BAŞKANLIK, HOŞGELDİN YENİ BÜYÜK, GÜÇLÜ, TAM BAĞIMSIZ BÜYÜK TÜRKİYE…

YILMADAN, USANMADAN, HER GÜN DAHA BÜYÜK BİR AZİMLE BİZİ BUGÜNLERE TAŞIYAN LİDER'E VE O'NA GÖNÜL VERENLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER…

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Yiğit Bulut Türkiye Memur Politika Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (90)

17 25 ARALIK AKTÖRLERİ:

JÖLELİ BAŞ YALAKA GENE SAHNEDE

16
4
yanıtYanıtla
alparslan:

Soyadı bulut olan teyyare. . daha düne kadar atıp tuttuğun AKP bu gün ne oldu da senden bu kadar övgü alır oldu. Acaba, sus payı olarak kaptığın danışmanlık ile birlikte hesabına yatırılan kabarık maaş ve edindiğin nüfuz olmasın. Yazık. Adına da Yiğit demişler. Çakallar ne zaman yiğit oldu? çok şaşıyorum. Bence sen adını değiştir.

15
3
yanıtYanıtla
ömer muhtar:

bu yalaka ne iş yapar gene

12
5
yanıtYanıtla
HakanMobil-ANDROID:

Kendilerinin mal varlıkları 3e 5e katlanacaktır onu kastediyor herhalde bu jöle kafa...

16
1
yanıtYanıtla
AK:

zorunamı gitti AKPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

yanıt0
yanıt6
GGGGGGHHHHH:

BAŞKANLIK SİSTEMİ GELDİĞİNDE TAYYİP PARA MI BASACAK

15
2
yanıtYanıtla
Anti-Baskanlik:

Atma Irriceb din kardesiyiz.

13
3
yanıtYanıtla
kasım:

ne diyo bu yalaka ya

11
4
yanıtYanıtla
rbocop:

Bu insan taklitcisi dolar da bir tl olucak diyen karakter degilmi, dolar 3tl ama. . . .

11
4
yanıtYanıtla
İSLAM DEVLETİ:

HEMEN ANAYASA DEĞİŞTİRİLSİN BAŞKANLIK SİSTEMİNE GECİLSİN ŞERİAT YASALARI GELSİN İÇKİ YASAKLANSIN KADINLARIN BAŞLARINI ÖRTMESİ ZORUNLU OLSUN TÜRBANSIZ KIZLAR OKULLARA ALINMASIN BUNLARI BEKLİYORUZ.

1
13
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title