Haberler

Yığılca'nın Mahallelerine Kadınlar Aday

Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde bulunan 3 mahalleden 2'sinin muhtar adayı kadınlardan oluşuyor.

Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde bulunan 3 mahalleden 2'sinin muhtar adayı kadınlardan oluşuyor.

Asilbey mahallesinin kadın muhtar adayı 40 yaşındaki Kadriye Çalışıcı, AA muhabirine, mahallesine hizmet yapmak için aday olduğunu söyledi.

İlçede şimdiye kadar sürekli erkek muhtarları olduğunu belirten Çalışıcı, "Babamın ve eşimin destekleri ile muhtar adayı oldum. Amacım mahallemin daha güzel olması. Seçimler öncesinde ziyaretlerimize başladık. Mahalle sakinlerimiz de adaylığımdan memnun oldu. Eğer muhtar seçilirsem, hemşehrilerimle daha sıcak ilişkiler kurarak, mahallemizin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz" dedi.

Gölyüzü Mahallesinin muhtar adayı olan 51 yaşındaki Sevim Erbaş ise, "Mahallemizin sorunları var. Bu sorunları herkes biliyor. Muhtar seçilirsem bu sorunları ortadan kaldırmak için elimizden geleni mahalle sakinlerimizle birlikte yapacağız. Yetkililerden bu konuda yardım ve hizmet yapmalarını isteyeceğiz. İlçemizde bayanların halı yıkama konusunda sıkıntılar var. Halılarını sokaklarda yıkayan bayanlar için halı yıkama yerlerini yapacağız" diye konuştu. - Bolu

Kaynak: AA / Yerel

Yığılca Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title