Haberler

Yığılca İçin Tarihi Gün

Yığılca merkez ve 4 mahallesini kapsayan 36 kilometre uzunluğundaki altyapı inşaatında ilk kazma dualar eşliğinde vuruldu.

Yığılca merkez ve 4 mahallesini kapsayan 36 kilometre uzunluğundaki altyapı inşaatında ilk kazma dualar eşliğinde vuruldu. Yığılca'nın elli yılına hitap edecek çalışma 18 milyon liraya mal olacak.

Yığılca için 50 yıllık yatarımın ilk temelleri atıldı. 36 kilometre uzunluğunda Yığılca merkez ve 4 mahallesini kapsayan altyapı inşaatı dualar eşliğinde başladı. İlçenin 50 yılına hitap edecek çalışmada hem kanalizasyon hem yoğunlama kanallarının sıfırdan yapımı sağlanacak.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'in ana projelerinden biri olan çalışmayla seçmenine verdiği sözü tuttu.

1,5 YILDA BİTECEK

Yığılca Belediye Başkanı Yiğit, "Bugün Yığılca için çok önemli bir gün. Bu günümüz Yığılca'mıza insanımıza hayırlı olsun. 18 milyon liralık projemizin ilk ayağı olan kanalizasyon ve yoğun atık su hattımızın inşaatına başlamış bulunmaktayız. 1,5 yıllık bir süre zarfında bitirmeyi düşünüyoruz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Yiğit Yığılca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title