Haberler

Yığılca'da 94. Yıl Dönümü Etkinliklerle Kutlandı

Yığılca ilçesi Orhangazi Yatılı Bölge Ortaokulu Salonunda İstiklal Marşının kabulünün 94. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü nedeniyle bir tören düzenlendi.

Yığılca ilçesi Orhangazi Yatılı Bölge Ortaokulu Salonunda İstiklal Marşının kabulünün 94. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü nedeniyle bir tören düzenlendi.

Törene Kaymakam Mehmet Özcan başta olmak üzere, İlçe Emniyet Amiri Numan Ercan, İlçe Müftüsü Hüseyin Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfi Hane, İlçe protokol mensupları, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

Tören öncesinde Kaymakam Mehmet Özcan ve protokol üyeleri öğrencilerin hazırladıkları İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy konulu resim sergisini gezdiler. Ardından törene geçtiler.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende Orhangazi Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu 12 Mart sunusu, şiirler, Mehmet Akif Ersoy'un kişilik özellikleri adlı konuşma ve tiyatro ile devam etti. Tiyatro sunumunun ardından İstiklal Marşı'nı en güzel ezbere okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Mehmet Özcan ve protokol tarafından ödülleri verildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Mehmet Özcan Orhangazi Yığılca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title