Haberler

Yiğidolar Darbeye Karşı Tek Yürek

Sancaktepe Belediyesi ve Sivas hemşehri dernekleri 15 Temmuz darbe girişimine karşı tek yürek oldu.

Sancaktepe Belediyesi ve Sivas hemşehri dernekleri 15 Temmuz darbe girişimine karşı tek yürek oldu. 900 kadar Sivaslı derneklerin katıldığı organizasyonda Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem konuştu.

15 Temmuz darbe girişimine karşı Sivaslı Yiğidolar Haliç Kongre Kültür Merkezi'nde tek nefes oldu. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in katılımıyla gerçekleşen organizasyona 900 kadar Sivaslı hemşehri derneği katılım gösterdi.

"Canımız kanımız pahasına da olsa milletimize bağlıyız"

İsmail Erdem, "Biz Sivaslılar olarak tarih boyunca tek yürek, tek vücut olduk. Bugün burada İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde, İstanbul'da yaşayan 1 milyon Sivaslılar adına bulunuyoruz. ve 1 milyon Sivaslı'nın sesini buradan tüm dünyaya haykırıyoruz. Sivaslılar olarak devletimizi, vatanımızı, bayrağımızı seviyoruz ve sahip çıkıyoruz. Canımız kanımız pahasına da olsa milletimize bağlıyız, bu vatan bizim vatanımız. Bu topraklar bizim, onun için bu milletin kaderiyle, istikbaliyle oynamak isteyenlere bu millet fırsat vermedi, bundan sonra da vermeyecek. Burada 900'ün üzerinde derneğimiz bulunuyor. Bu ülke bizim, bu vatan bizim, bu Cumhuriyet bizim. Millet olarak da bayrağımıza, devletimize ve istikbalimize sahip çıkacağız. Bize kast edenlere karşı da dimdik ayakta durmayı biliriz" diye konuştu.

"Demokrasimize karşı olanların karşısına dikileceğiz"

Darbe girişiminin vatana ihanet olduğunu belirten Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, "15 Temmuz Cuma gecesi ülkemizin maruz kaldığı hain darbe teşebbüsü hiç tereddütsüz açık ve seçik olarak vatana ihanettir. Milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu alçakça girişim, aziz milletimiz ve milli kurumlarımız sayesinde bertaraf edilmiş; milletimiz milli iradeye ve demokrasiye bir kez daha sahip çıkmıştır. Demokrasiden, milletimizden, devletimizden yana olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin birliğine, kardeşliğimize ve demokrasimize karşı olanların karşısına dikileceğiz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Erdem Sancaktepe Haliç Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title