Haberler

Yetim ve Öksüz Çocukların Başbakan Erdoğan'la Görüşme Hayali Gerçek Oldu

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce hazırlanan "Her Şey Seninle Başlar" adlı proje içeriğinde yer alan "Bir Hayalim Var" etkinliği kapsamında 6 çocuğun Başbakan Erdoğan'la görüşme hayali gerçekleştirildi.

Eskişehir il merkezindeki ilkokul ve ortaokullarda eğitim gören, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı birimlerde kalan 7-14 yaş aralığındaki anne veya babası olmayan 6 çocuğun Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme hayali gerçek oldu.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, "Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı" (ÇOGEP) kapsamında, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce hazırlanan "Her Şey Seninle Başlar" adlı proje içeriğinde yer alan "Bir Hayalim Var" etkinliği ile Eskişehir ilinde eğitim gören öksüz veya yetim 428 öğrencinin en az bir hayalinin gerçekleştirilmesi amaçlandığı bildirildi.

Bu kapsamda söz konusu 428 öğrenciye mektup gönderildiği ve kendi el yazılarıyla hayalini kurdukları bir dileklerini yazıya dökmelerinin istendiği belirtildi.

Daha sonra mektupların incelenmesi neticesinde 139 öğrencinin hayalinin gerçekleştirildiği ve 289 öğrencinin de dileklerini gerçekleştirilme çalışmalarına devam edildiği ifade edildi.

Mektup gönderilen 6 öğrenci cevabi yazılarında en büyük hayallerinin Başbakan Erdoğan ile görüşmek olduğunu bildirmesi üzerine, 25 Temmuz'da İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının açılışı dolayısıyla Eskişehir'e gelen Başbakan Erdoğan'ın, öğrencilerle bir araya gelerek, devletin tüm kurumları ile yanlarında olduğu ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunulması amacıyla tablet ve çeşitli hediyeler verdiği kaydedildi. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Recep Tayyip Erdoğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title