Haberler

Yeşilyurt Belediyesi'nden Çalışan Bayanlara Pozitif Ayrımcılık

Yeşilyurt Belediyesi Bayan Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları ve Yeşilyurt Belediye Çalışanları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir araya geldi.

Yeşilyurt Belediyesi Bayan Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları ve Yeşilyurt Belediye Çalışanları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk'un ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Başkan Hacı Uğur Polat adına günün anısına katılımcılara hediye paketi ve karanfil takdim edildi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Tüm kardeşlerimin gününü tebrik ederim. Kadınlarımız ailenin temel taşıdır. Bizlere en büyük fedakarlığı, en büyük desteği veren kişilerdir. Her bir kardeşimiz ya Hatice, ya Ayşe, ya da Fatma annelerimizi örnek almalıdır" dedi.

Yeşilyurt Belediyesi çalışan bayanları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bir araya geldi. Toplantıya Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk, Yeşilyurt AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz, Battalgazi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şule Özkan, Kadın Meclis Üyeleri ve Yeşilyurt Belediyesinde çalışan kadınlar katıldı.

KAVUK, "SAĞLIKLI TOPLUMLARIN OLUŞMASINDA KADINLARIMIZA ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞMEKTEDİR"

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Bayan Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları ve Yeşilyurt Belediye Çalışanları ile bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk, "Son yıllarda özellikle 2015 yılında kadınların daha çok şiddete maruz kaldığını görüyoruz. TV haberlerinde ve programlarında gördüğümüz gibi kadınların bu tip baskılara maruz kalması hepimizi üzmekte ve yıpratmaktadır. Kadınların maruz kaldıkları bu kötü saldırıların bir an önce bitmesini istiyoruz. Bunun içinde en başta sağlıklı bir toplum oluşması gerekmektedir. Sağlıklı toplumların oluşmasında kadınlarımıza önemli görevler düşmektedir. Sağlıklı bir gelecek oluşturmak içinde şu anda burada bulunan kadınlarımızla hep beraber siyasette, eğitimde ve farklı alanlarda daha aktif rol alarak sürecin içinde bulunmalarını bekliyoruz. Güçlü bir Türkiye için hep birlikte gece gündüz demeden çalışmalıyız. Kadın ve erkeklerin fıtratlarının farklı olması farklı bir durumdur. Ancak fırsatlarının eşit olması için hep birlikte mücadele etmemiz gerekmektedir. Bunu sağlamak içinde Kadınlar gününün bir gün değil, bütün bir yıl kadınlar günü olmasını diliyoruz. Gününüz kutlu olsun" dedi.

Tanışma toplantısının ardından Yeşilyurt Belediyesince kadınlar için hazırlanan hediye paketi Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk tarafından bayan çalışanlara hediye edildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşilyurt Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title