Haberler

Yeşilyurt Belediye Personeli Kan Bağışında Bulundu

Güncelleme:

Türk Kızılay'ı ile Yeşilyurt Belediyesi işbirliğiyle kan bağışı kampanyası başlatıldı.

Yeşilyurt Belediyesi personeli düzenlenen etkinlikte kan bağışında bulundu.

Sosyal sorumluluk projelerine büyük duyarlılık gösteren ve etkinliklerde sürekli yer almayı tercih eden Yeşilyurt Belediyesi örnek bir çalışmaya daha imza attı. 'Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır' sloganıyla hareket eden Türk Kızılay'ı ile Yeşilyurt Belediyesi ortak bir çalışmayla kan bağışı kampanyası başlattı.

Doğal Afetler başta olmak üzere acil kan arayan vatandaşlarımızın yaralarına merhem olmak için kan bağışı kampanyalarına ağırlık veren Türk Kızılay'ına bağlı Kan Bağış Merkezi, toplumdaki duyarlılığı artırmak amacıyla Kamu ve Kuruluşlar nezdinde başlattığı çalışmalar kapsamında Yeşilyurt Belediyesinin MAŞTİ Karşısındaki Hizmet Binasında kan bağışı ünitesi kurdu.

Kan Bağış Merkezi Kazanım Uzmanı Faruk Yılmaz yönetimindeki uzman ekip gözetiminde 1 gün süren etkinlikte Yeşilyurt Belediye personeli kan bağışında bulundu.

BAŞKAN POLAT,"KAN VERMEK SOSYAL BİR SORUMLULUKTUR"

Kan bağışının toplumsal bir duyarlılık ve insani bir yaklaşım olduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Sağlık açısından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın imdadına koşan Kızılay'ımızın rezervinde kan birikimine katkı sağlamak bizimde görevlerimiz arasındadır" dedi.
Türk Kızılay'ın çok ulvi bir görev yaptığını ifade eden Başkan Polat, "Kızılay ile yaptığımız ortak çalışma doğrultusunda belediyemizde çalışan personellerimiz kan bağışında bulunuyor. Kan ihtiyacı olan vatandaşlarımızın imdadına koşan Kızılay'ımızın rezervinde kan birikimini artırmak için bizde üzerimize düşen sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Sağlık açısından bünyemize büyük faydası bulunan kan vermek aynı zamanda sosyal bir sorumluluktur. Hastanelerde şifa bekleyen hastalarımızın zaman zaman kan ihtiyacı oluyor bu kanıda Kızılay temin ediyor. Kan bulamadığı için hayatını kaybeden binlerce insanımızı düşünüp ona göre hareket etmemiz lazım. Acil kan ihtiyacı durumunda yaşanan ciddi sıkıntılar ve hayati tehlikeli durumları ancak kan bağışıyla bertaraf edebiliriz. Verilecek bir ünite kan bir hayat kurtaracaktır. Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Bugün başkasının yarın bizim kana ihtiyacımız olabilir, sağlıklı bir bünyeye sahip olan her bireyin kan bağışında bulunması bir gereklilik, zorunluluk olarak görülmeli. Ülke içindeki hizmetlerinin yanısıra ülke dışında meydana gelen olaylarda mazlumların ve ihtiyaç sahibi insanların elinden tutup sağlık hizmeti veren Kızılay'a herkesin sahip çıkması ve bu kuruluşumuzun çalışmalarında yardımcı olması gerekiyor. Yeşilyurt Belediyesi olarak kan bağışı yaparak onlara destek veriyoruz. Kızılay'ı bu güzel hizmetlerinden dolayı tebrik ederken, kampanyaya katılıp kan bağışında bulunan personelimize teşekkür ediyorum"dedi.

Belediye olarak toplumu yakından ilgilendiren tüm sosyal projelerde yer almaya gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Polat, belediye çalışanları ile kan bağışı kampanyası yapmaktan ve insan sağlığına katkıda bulunmaktan son derece mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Uğur Polat Yeşilyurt Kızılay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title