Haberler

Yeşilvadi Konutları'nda Sona Doğru

GAZİANTEP (İHA) Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkının bitişiğinde yapımına devam edilen Şahinbey Yeşilvadi Konutları yakın zamanda satışa sunulacak.

GAZİANTEP (İHA) Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkının bitişiğinde yapımına devam edilen Şahinbey Yeşilvadi Konutları yakın zamanda satışa sunulacak.

Şahinbey Belediyesi tarafından Yeşilvadi Konutları 28.500 metrekare alana kurulu 6 blok olup her blokta 117 daire toplamda ise 702 konut olarak inşa edildi. Her blokta 1+1, 2+1, 3+1 ve 1+1+Teras şeklinde daireler bulunuyor. Yeşilvadi Konutları, içerisindeki otopark alanı, çocuk oyun alanları, spor ve oturma alanları ile konut sahiplerine iyi bir imkan sunuyor. A ve B blokları tamamlanan konutların diğer 5 bloğunun yüzde 80'i de tamamlanmış durumda. Konut ücretleri için uygun taksitlerle banka kredisi imkanı sağlanmakla birlikte konut sahiplerinden eksper ücreti de alınmıyor.

TAHMAZOĞLU: 'KONUTLAR YAKIN ZAMANDA HAZIR'

Şahinbey Belediyesi tarafından yapımı devam eden Yeşilvadi 702 konutlarında incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu, "Yeşilvadi konutlarımızda sona gelmiş durumdayız. A ve B bloklarımız hazır ve yakın zamanda bu bloklar teslim edilecek. Akabinde bloklar peş peşe teslim edilecek. Yeşilvadi konutlarımızda şu an çevre düzenlenmesi hızlı bir şekilde devam etmekte. Burada daire satışını yaptığımız vatandaşlarımız önümüzdeki en kısa sürede dairelerine taşınabilecekler. Yeşilvadi konutlarımızda 3+1, 2+1, 1+1 ve 1+1+Teras tarzında konutlarımız bulunmaktadır. Genişliği ve yapım şekli Gaziantep halkının alışkanlıklarına uygun olacak şekilde balkonlu ve geniş odaları bulunmaktadır. Yeşilvadi konutlarımızın mevkisi çok güzel, hem havaalanı yolu üzerinde hem de havaalanını burç kavşağına bağlayan 50 metreli yolumuzun üzerinde bulunuyor. Ayrıca yapmış olduğumuz Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi parkımızın bitişiğinde yani ulaşım ve park olarak baktığımızda konum olarak Gaziantep'in en güzel yerinde diyebiliriz. Ben şimdiden konutlarımızın Şahinbeyimize hayırlı olmasını dilerim" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Gaziantep Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title