Haberler

Yeşilova Kur'an Kursu Hizmete Açıldı

Yeşilova mahallesi Kur’an Kursu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın da katıldığı törenle açıldı.

Yeşilova mahallesi Kur'an Kursu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın da katıldığı törenle açıldı.

Yeşilova Merkez Camii'ndeki Kur'an Kursunun açılışı için düzenlenen törene İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İzmit İlçe Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu, İzmit Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çetin, Yeşilova Mahalle Muhtarı Selahattin Kural, Yeşilova Merkez Cami Dernek Başkanı Mustafa Doğan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İzmit İlçe Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu yaptığı konuşmada açılışlarını yaptıkları kursları İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın destekleriyle hayata geçirdiklerini belirterek, "Artık neredeyse her mahallede iki Kur'an kursu, hatta bazı mahallerde üç Kur'an kursu bulunuyor. Belediye Başkanımıza Kur'an kurslarının sayısını arttırmak istediğimizi söylediğimizde bize 'Ne kadar kurs açarsanız Belediye olarak destek olmaya hazırız' dedi. Biz de Belediye Başkanımızdan aldığımız bu cesaretle kurs sayımızı her geçen gün arttırıyoruz. Şehrimizde 130'un üzerinde Kur'an kursu bulunuyor ve buralarda 5 binden fazla vatandaşımız Kur'an öğrendi. Gönlünde Allah sevgisi olan herkesin eseri olan bu kurslarımızda, insanın en iyi şekilde Allah'a ulaşmasını sağlayacak tek yol olan Kur'an-ı Kerim'in öğretilmesi hepimizi mutlu etmektedir" şeklinde konuştu.

Açılışta İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da bir konuşma yaparak, "Biz, Allah'ın emirlerinin, Peygamberimizin, dinimizin emirlerinin öğretildiği bir yere koşa koşa hizmet ederiz. Dinini, Allah'ını Peygamberini bilen insandan kimseye zarar gelmez. Tam tersine fayda gelir. Bizim bütün çabamız çocuklarımız, kardeşlerimiz daha fazla eğitim alsınlar, gelecek nesillerimiz daha fazla donanımlı olsun diyedir. Bu hızla yola çıktık. Geldiğimiz nokta çok güzel" dedi.

Başkan Doğan, Yeşilova bölgesinin geldiği noktaya da değinerek, "Yeşilova Tepeköy bölgemiz bizim gözbebeğimiz. Daha önce buralar gözden uzak ücra yerler olarak bilinirdi. Ama son 10 yıldır mahallemizin bölgemizin geldiği nokta ortada " şeklinde sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından Kur'an kursu dualarla açılarak tören programı tamamlandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Doğan Nevzat Doğan Yeşilova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title