Haberler

Yeşil Kahve Nasıl Zayıflatıyor?

Güncelleme:

Türkiye'de hanımların son gözdesi Zayıflatan kahve olarak adlandırılan Yeşil Kahve kilolardan kurtulmanın yeni bir yolu olarak karşımıza çıktı.

Türkiye'de hanımların son gözdesi Zayıflatan kahve olarak adlandırılan Yeşil Kahve kilolardan kurtulmanın yeni bir yolu olarak karşımıza çıktı. Hem doğal, hem de sağlıklı yolla kilo vermenin yeni yolu Zayıflatan kahveye nasıl zayıflatır?

Zayıflatan Kahve nedir, Yeşil Kahve nedir? kahve ile nasıl kilo verme, Yeşil Kahve ile nasıl kilo verilir?

Zayıflatan kahve, kilolardan kurtulmanın yeni bir yolu olarak karşımıza çıktı. Hem doğal, hem de sağlıklı yolla ideal kilo vermenin yeni yolu zayıflatan kahve olarak gösteriliyor.

Doktor Mehmet Öz'ün 'yeşil kahve zayıflatmaya yardımcı oluyor' sözleri kilo derdi olan milyonlarca insanın gözünü Brezilya'dan ithal edilen ürüne çevirmesine neden oldu. Şimdiden çok sayıda aktar Yeşil Kahve için Brezilya'nın yolunu tuttu.

DR ÖZ'ÜN SÖZLERİ İLE ÜRÜNE İLGİ PATLADI

Dünyaca ünlü Türk doktor Mehmet Öz'ün 'yeşil kahve ile zayıflayın' sözleri Tüm dünyaya yankı buldu. Amerika'da yayınlanan 'The Dr. Oz Show' isimli TV şovunda yeşil kahveden Dr Öz'ün bu sözleri zayıflamak isteyen bayanları aktarlara koşturdu. Mehmet Öz yeşil kahve çekirdeklerinin kilo kaybına ve yağ yakımına yardımcı olduğunu açıkladı. Metabolizmayı hızlandıran yeşil kahve vücudun kalori harcama düzeyini arttırıyor. Dolayısı ile yeşil kahve çekirdeği kilo vermek isteyenlere diyet ve sporun yanında yardımcı olacağı bir ürün. İşte bu açıklamalar Türk aktarları harekete geçirdi. Ürün için yoğun talep patlaması yaşanıyor. Aktarlar Brezilya'dan ürün ithalatı için sıraya girdi.

ZAYIFLATAN KAHVE İTHAL EDİLİYOR

Ürün çiğ olarak Brezilya'dan geliyor. Yani ithal ediliyor. Son siyasi olaylarla fırlayan döviz fiyatları da üründeki maliyeti arttırdı. Furkan Doğal Gıda Ürünler'in sahibi İsmail Aras taklit ürünler konusunda uyarılarda bulundu. Ürün güvenilir noktasında dikkat edilmesi gerekiyor. Ürün indirimvadisi.com adresinden alınabilir

Yeşil Kahve nedir?

Yeşil kahve, kökboyasıgiller (Rubiaceae) familyasının Coffea cinsinden geliyor. Bitki 5 metreye kadar büyüyebilen bir ağaç cinsi. Ağırlıklı olarak Brezilya'da bulunuyor

Neden Yeşil kahve?

Yeşil kahve diğer bildiğimiz normal kahveden biraz farklı özellik gösteriyor. Yeşil kahve kavrulma işleminden geçmediği için kahve bitksinin faydalı etkilerini kaybetmiyor.

Yeşil kahvenin faydaları?

* İçeriğindeki bileşenler yağ yakımını hızlandırıyor,
* Kalori yakımını hızlandırıyor ve böylece kilo vermeye yardımcı oluyor.
* Yeşil kahve çok yüksek antioksidan etkiye sahiptir. Yani metabolik faaliyetler sonucu oluşan serbest radikallerin oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor. Serbest radikallerin hücreye zarar vermesini engelleyen antioksidanlar böylece yaşlanmanın olumsuz etkilerini de geciktirici özelliğe sahip.
* Enerji verir, yorgunluğa ve halsizliğe iyi gelir.
* Şeker hastalığı riskini azaltıcı etkisi vardır.
* Hipertansiyon üzerinde iyileştirici etkisi vardır
Yeşil kahve nasıl pişirilir?
Yeşil kahvenin evde hazırlanışı oldukça pratik ve kolaydır. Yaklaşık olarak 1 yemek kaşığı kahve cezveye konulduktan sonra 180 ml sıcak su üzerine eklenir ve 4 dakika demlenmeye bırakılır. Sıcak olarak servis yapılır.

Yeşil kahve günde kaç kez içilebilir?

Yeşil kahve sabah ve akşam olarak günde 2 kez içilebilir. Fazlası zararlı olacaktır.
Yeşil kahve içerek zayıflayanların sayısı günden güne artmaktadır. Eğer sizde doğal bir yöntem ile zayıflamayı düşünüyorsanız yeşil kahveyi denemenizi öneririz.

Yeşil kahvenin zararları nelerdir?

Yeşil kahve son zamanlarda zayıflama ürünü olarak vitrinlerde çok rastlanan ve kullanılan bir üründür. Ancak aşırı kahve tüketimi vücutta su tutulmasına neden olabileceği için yeşil kahve içilen dönemlerde günde en az 2.5 litre su içilmesi gerekmektedir.

Kaynak: Bültenler / Sağlık

Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

senamobilWeb@haberler.com:

Süzen poşet lerden aldım onlar etki eder mi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title