Haberler

Yeryüzünün İnşasını Yeniden Düşünme Toplantısı

Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği (ESKADER) farklı bir konuyu gündeme taşıyor.

Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği (ESKADER) farklı bir konuyu gündeme taşıyor. Şehirleri yakılıp yıkılan İslam ülkelerindeki 'inşa süreci' yeniden nasıl başlayacak? Bu konuda kime ne görev düşüyor? Yeryüzü Mühendisleri Genel Başkanı Yrd. Doç.Dr. Ömer Faruk Kültür, "Yeryüzünün İnşasını Yeniden Düşünmek" başlıklı Babıali Sohbetlerinde bu hafta bu konudaki düşüncelerini seslendirecek. Toplantıyı yazar Nidayi Sevim takdim edecek.

Timaş Kitapkahve'deki program, 27 Ağustos Perşembe günü saat 18.00'de başlayacak.

Ömer Faruk Kültür 1962 yılında Sivas Divriği'de doğdu. Lisans eğitimimi 1980-1984 döneminde İTÜ Sakarya Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde tamamlayıp 1985 Ekiminde Denizli Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. Yüksek Lisansını Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nde tamamladı. 1993 Ağustosunda Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde Öğretim Üyesi olarak çalışmaya başladı. Doktorasını CBÜ. Fen Bilimleri Enstitüsünde tamamladı. İstanbul Beylikdüzü Belediyesi Çevre Danışma Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Yeryüzü Mühendisleri Genel Başkanlığını da yapan Ömer Faruk Kültür, evli ve iki erkek çocuk babasıdır. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title