Haberler

Zonguldak Tso'da Görev Dağılımı Yapıldı

Hafta sonunda gerçekleştirilen Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası meslek komitesi seçimlerinin ardından görev dağılımı gerçekleştirildi.

Hafta sonunda gerçekleştirilen Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası meslek komitesi seçimlerinin ardından görev dağılımı gerçekleştirildi.

Zonguldak'ta 5 Mayıs Pazar günü yapılan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası meslek komitesi seçimlerinin ardından yönetim kurulu ve meclis üyelikleri seçimleri de gerçekleştirildi. M. Salih Demir Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı seçilirken başkan vekilliklerine Necmi Abay ve Zeki Tosun getirildi. Yönetim Kurulu Muhasip Üyeliğe İhsan Sabri Karaduman, Basın Sözcülüğü'ne Metin Demir, Personelden Sorumlu üye Yücel Mercimek, Meclis Başkanlığına Zafer Sağlam seçilirken, Meclis Başkan Vekilliklerine Ömer Faruk Yıldız ve Levent Sürmen seçildi.

Öte yandan, TOBB Genel Kurul delegeleri şu isimlerden oluştu: "Hüseyin Demirel, Taner Külah, Lütfiye Zilan Cenk, İslam Günay." Disiplin kurulu ise, "Fatih Keleş, İsmail Ketenci, Çetin Çelik, Gökhan Emrah Karaarslan, Osman Sayılı, Murat Kayhan" isimlerinden oluştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Demir Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title