Haberler

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı

Güncelleme:

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Rektör Özölçer mesajında Ramazan Bayramı'nın önemine vurgu yaparak, barış, huzur ve mutluluk dileklerini iletti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Rektör Özölçer mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kardeşliğin ve beraberliğin pekiştiği Ramazan-ı Şerif'i geride bırakarak, gönüllerin hürmet ve hatırlamayla coştuğu Ramazan Bayramı'na erişmenin kıvancını yaşıyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan on bir ayın sultanı Ramazan'ın; nefsin terbiyesi, açlığın ve susuzluğun manevi doygunlukla doyurulduğu ve yaptığımız amellerin halis niyetlerle kuvvetlendiği sabır ve şükür ayı olduğunun her daim bilincindeyiz. Bu bilincin içinde günlerini en güzel şekilde gerçekleştirmeye çalıştığımız Ramazan ayının, hemen akabinde kavuştuğumuz bayramımız; aile, akrabalık ve milletçe bir olma bağlarını sağlamlaştırırken, Türk-İslam töresi ve terbiyesi içerisinde yeri olmadığını ikrar ettiğimiz küslüklerin ve dargınlıkların da selamlaşma ve kucaklaşmayla onarıldığı vuslat zamanlardan biridir. Uzun zamandır Filistin'de devam eden soykırımın izlerinde şahit olduğumuz masum çocukların ve insanların feryatları, vicdanlarımızda çok büyük yaralar ve hüzünler açmasına karşın ne yazık ki tüm dünyanın gözü önünde bu mübarek Ramazan ayında dahi acılar katlanarak devam etmektedir. Bu acının ve insanlık dışı saldırıların, mübarek Ramazan Bayramı'nın getireceği sevinci yüreğimizde bir burukluk ile yaşatacağı apaçık bir gerçektir. Yaşanan acıların ve dökülen gözyaşların dinmesi için ettiğimiz dualarla Ramazan Bayramı'n öncelikle Filistin'de yaşanan katliamın ve tüm dünyada devam eden savaşların tez vakitte sona ermesine vesile olmasını diliyor; aynı zamanda insanlığın temel felsefesi olarak gelecek nesillere huzur ve barış dolu adil bir yaşam getirmesini ümit ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ailesi olmak üzere tüm Zonguldaklı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyor; sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu müstesna günlerin bütün insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Ecevit Üniversitesi Ramazan Bayramı Zonguldak Rektör Eğitim Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title