Haberler

Ziraat Bankası Selçuk Şubesi, 150.kuruluş Yıldönümünü Müşterileri ile Birlikte Kutladı

Ziraat Bankası 150.Kuruluş Yıldönümü kapsamında banka hizmet binası önünde lokma döktürdü.

Ziraat Bankası 150.Kuruluş Yıldönümü kapsamında banka hizmet binası önünde lokma döktürdü. Müşterilerine ikramlar sunarak kutlama yapan Ziraat Bankası Selçuk Şubesi, çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı.

Bankanın yatırımcılara yönelik yaptığı çalışmaların konuşulduğu Kutlama programına Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Yusuf Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, Banka Şube Müdürü Remzi Gür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Çakal, mahalle ve köy muhtarları, okul müdürleri, banka çalışanları ve bazı daire amirleri katıldı.

150.kuruluş yıldönümü nedeniyle banka hizmet binası önünde lokma dökülerek tüm müşterilerine ikram edildiği kutlama programı kapsamında, Banka Müdürü Remzi Gür, son günlerde çok büyük atılımlar yapan Ziraat Bankası'nın müşterilerine yönelik uyguladığı kolaylıkları ve bunlarla ilgili çalışmaları anlattı.

Ziraat Bankası Selçuk Şubesi Müdürü Remzi Gür, 150.yılını kendileri ile paylaşan Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve berberindeki daire amirleri ve tüm müşterilerine teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title