Haberler

Zehra Taşkesenlioğlu: "İstikrar Sürsün, Hınıs Büyüsün"

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına Erzurum Hınıs ilçesinde devam etti.

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına Erzurum Hınıs ilçesinde devam etti.

Zehra Taşkesenlioğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Eski Erzurum Milletvekilleri Avukat Mustafa Nuri Akbulut ve Mücahit Daloğlu ile birlikte Hınıs ilçesindeki esnafı ziyaret ederek, sorunları dinledi.

Hınıs AK Parti İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği mitinge katılan Taşkesenlioğlu, Hınıs halkı tarafından büyük coşku ile karşılandı.

Hınıs Mitinginde halka konuşan Taşkesenlioğlu, AK Parti iktidarının başlattığı Barış süreci ile sağlanan huzur ve güven ortamını bozmaya yönelik yapılan hain saldırılardaki tek amacın hızlı bir büyüme sürecine giren Türkiye'nin bu hızını kesmeye yönelik olduğunu ifade ederek "Bu açıdan 1 Kasım seçimleri ülkemiz, milletimiz için oldukça önem taşımaktadır. Halkımızın güven içinde oylarını kullanmaları için Devletimizin güvenlik güçleri gerekli önlemleri almaktadır. Hiç bir vatandaşımız Terör örgütünün maşası olamaz. Sizlere düşen görev hiç bir korku yaşamadan özgür iradenizle oyunuzu kullanmaya gitmenizdir. İnşallah 1 Kasım sonrasında daha güçlü bir Türkiye ile annelerimiz ağlamayacak, halkımız huzur içinde yaşayacak" diye konuştu

Hınıs'ta ev hanımları ile bir araya gelen Taşkesenlioğlu, 1 Kasım seçimlerinin önemini anlatarak destek istedi. Hınıs esnafını da ziyaret ederek, istek ve temennilerini dinleyen Taşkesenlioğlu, "1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olduğumuzda inşallah Hınıs ilçesi hizmete doyacak, esnafımız rahat nefes alacak" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zehra Taşkesenlioğlu Ak Parti Erzurum Hınıs Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title