Haberler

Yüzme Kursuna Yoğun İlgi

Tokat’ta modernizasyon çalışması yapılarak açılan yüzme havuzunda düzenlenen yüzme kurslarına 813 kişi kayıt yaptırdığı öğrenildi.

Tokat'ta modernizasyon çalışması yapılarak açılan yüzme havuzunda düzenlenen yüzme kurslarına 813 kişi kayıt yaptırdığı öğrenildi.

Tokat Ali Şevki Erek Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu yaklaşık 1,5 milyon TL'lik güçlendirme ve modernizasyon çalışmaları ile birlikte 6 yıl sonra hizmete açıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren havuzda düzenlenen yüzme kursları yoğun ilgi gördü. Minik öğrenciler havuzda antrenörler gözetiminde kulaç atmayı öğrenirken, velileri havuzun kafeterya salonundan çocuklarını görebilmek için adeta bir birleri ile yarıştı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, yarı olimpik havuzda mantolama, tuvalet, duş, kafeterya, tribünler, havuz çanağı, ısıtma sistemi, dış cephe, havalandırma ve çatısında modernizasyon çalışmaları yapıldığını söyledi. Yılın 12 ayı hizmet verecek olan havuzun kliması, nem alma sistemleri, havalandırması ve doğal gaz ısıtmalı suyu ile halkın ve gençlerin hizmetine açıldığını ifade eden Çağlar, öğrencilerin yoğun ilgisinden memnun olduklarını, kayıtların devam ettiğini kaydetti. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Şevki Erek Cemil Çağlar Tokat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title