Haberler

Yüreğir Belediye Binasını Büyükşehir Yapıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi, Merkez İlçe Yüreğir Belediyesi'ne Hizmet Binası Yapıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçe Yüreğir Belediyesi'ne hizmet binası yapıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu ile birlikte Yüreğir Belediyesi hizmet binası çevresinde incelemelerde bulundu. Durak, çalışmaların tamamlanmasıyla bölgenin modern şehir görüntüsüne kavuşacağını bildirdi.

TOKİ'nin konutları ve Büyükşehir'in verdiği hizmetlerle Yüreğir'in merkezinde de kentsel değişim örneği yaşandığını kaydeden Durak, "Yeni yeşil alanlar, modern konutlar, sosyal altyapı alanları ile Yüreğir'in çehresi değişiyor. Çirkinlikler ortadan kalkıyor, Yüreğir bir başka güzel oluyor" dedi.

Aksantaş Fabrikası yerine Büyükşehir Belediyesi tarafından Yüreğir Belediyesi hizmet binasının yaptırıldığını kaydeden Durak, "3 trilyon 400 milyar liraya ihale edilen ve Eylül 2008'de bitmesi planlanan belediye hizmet binası tamamlandıktan sonra Yüreğir'in tam ortasında halka hizmet verecek. Mevcut belediye binasının yeri de yeşil alan olarak düzenlenecek" şeklinde konuştu.

(AB-AB-AB-Y)

25.12.2007 11:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title