Haberler

YÖK Başkanı Çetinsaya Bingöl'de

Güncelleme:

YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, beraberindeki YÖK heyeti ile birlikte bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e geldi.

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, beraberindeki YÖK heyeti ile birlikte bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e geldi.

Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü'nü ziyaret eden YÖK Başkanı Çetinsaya'yı, Rektörlük binası önünde Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş, rektör yardımcıları Prof Dr. Kazım Yoldaş, Prof. Dr. Mehmet Çiftçi, Prof. Dr. Abdulaziz Beki ve üniversite yöneticilerinden oluşan heyet tarafından karşıladı. Beraberindeki heyetle Rektörlük makamına geçen YÖK Başkanı Prof. Dr. Çetinkaya, burada yaptığı konuşmada, çözüm sürecine ilişkin katkıları, yapacakları istişarelerle hep birlikte değerlendireceklerini söyledi. Çetinkaya, "YÖK üyelerimiz Prof. Dr. Osman Öztürk, Prof. Dr. Mehmet Emin Yılmaz, üniversitelerarası Kurul Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Muhittin Ataman'la birlikte bir heyet olarak Bingöl'de bulunmaktan, Bingöl Üniversitesi'ni ziyaret etmekten son derece mutluyuz. Bugün burada hem üniversitemizi gezeceğiz-göreceğiz. Senato üyeleriyle, öğrencileriyle, öğretim üyeleriyle bir araya geleceğiz. Hem üniversitelerimizin sorunlarını, yükseköğretimimizin meselelerini konuşacağız. Ama aynı zamanda çözüm sürecinin ülkemize yapacağı katkıları, üniversitemize yapacağı katkıları, Bingöl'ümüze yapacağı katkıları hep birlikte değerlendireceğiz. Bizler nasıl katkıda bulunabiliriz daha çok. Bu süreç bize ne gibi katkılar getirecek, ne gibi yararlar getirecek, bunları hep birlikte İnşallah istişare edeceğiz" dedi.

Rektörlük makamı ziyaretinin ardından Fen Edebiyat Fakültesi'nde Bingöl Üniversitesi Senatosu'nda Bingöl Üniversitesi'ndeki bölümlerin öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri ile bir toplantıya katıldı. Toplantı basına kapalı olarak devam etti. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bingöl Üniversitesi Gıyasettin Baydaş Gökhan Çetinsaya Kazım Yoldaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title