Haberler

Yızılar Köyü 7. Fındık Festivali Coşkusu

Tekkeköy Yazılar Köyü 7.Fındık Festivali coşku içinde gerçekleştirildi.

Tekkeköy Yazılar Köyü 7. Fındık Festivali coşku içinde gerçekleştirildi.

Tekkeköy Yazılar köyünde geleneksel hale gelen Fındık Festivali'nin 7.si düzenlendi. Komite başkanı Sebahattin Aydın ve Yazılar Köyü Muhtarı Hüseyin Batcı ile tertip komitesi tarafından gerçekleştirilen festival, geçen senelerde vefat eden eski muhtar Tahsin Yılmaz anısına yapıldı. İki gün iki gece süren festivale Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin katıldı. Vatandaşlar Tekin'i büyük bir tezahüratla karşıladı. Ayrıca festivale sağladığı katkılardan ve katılımından dolayı tertip komitesi Hayati Tekin'e bir plaket takdim etti.

Festivalde bir konuşma yapan Tekin, "Bu ve bu gibi organizasyonların düzenlenmesi büyük emek ve zaman ister. Bu organizasyonda emeği geçen herkese emeğinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Böyle organizasyonlar birliktelik ve sosyalleşmenin artmasını sağlıyor. Hepinize tekrar teşekkür ediyor ve daha nice fındık festivalleri gerçekleştirmenizi diliyorum" dedi.

7. Fındık Festivali'nde Sait Uçar, Mehmet Yılmaz, Neşet Aydın, Gözde Anıl gibi birçok sanatçı sahne aldı. Vatandaşlar sanatçıların şarkıları eşliğinde bol bol horon tepip, oyunlar oynadılar. Gece havai fişek gösterilerinin yapıldığı festival coşkulu bir şekilde son buldu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sebahattin Aydın Hayati Tekin Tekkeköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title