Haberler

Yırtıcı kuş gazeteye yuva yaptı, ofise her gün yılan ve fare taşıyor! Haberciler diken üstünde

Güncelleme:

Bursa'daki bir yerel gazetenin başı, bugünlerde ofislerine yuva yapan yırtıcı kerkenez kuşu nedeniyle dertte. Gazetenin ofisine her gün yılan ve fare taşıyan kuş, habercilerin korkmasına neden oluyor. Ancak gazeteciler, yılan tehlikesine karşı kuşa sahip çıkmaya devam ediyor.

Bursa News internet sitesinin çalışanları bir yırtıcı kuşun sürekli iş yerlerinin etrafında uçmasıyla büyük şaşkınlık yaşadı. Bu yırtıcı kuş bir süre sonra yılan ve fare avlayarak ofisin balkonuna konmaya başladı. Durumdan şüphelenen internet gazetesi çalışanları kuşun balkonda sürekli konduğu bitkileri incelediğinde buraya kuşun yuva yapıp yumurtladığını gördü. Kerkenezin yumurtladığı balkonu kullanıma kapatan ofis çalışanları yavrular büyüyüp uçana kadar burayı kullanmama kararı aldı.

Yırtıcı kuş gazeteye yuva yaptı, ofise her gün yılan ve fare taşıyor! Haberciler diken üstünde

YIRTICI OLMASINA RAĞMEN ÇOK SEVDİLER

Çalışanlar kuşun yırtıcı olmasına rağmen ona sahip çıkıp korumaya aldılar. Çoğunlukla kemirgenlerle beslenen bu etçil kuşlar, tarım alanlarına zarar veren canlıların popülasyonunu dengede tutarak eko sistemler için çok önemli rol oynuyorlar.

Yırtıcı kuş gazeteye yuva yaptı, ofise her gün yılan ve fare taşıyor! Haberciler diken üstünde

"OFİSİN BALKONUNA 6 YUMURTA BIRAKMIŞ"

Kerkenezin ofislerine yuva yaptığını ifade eden Bursa News İnternet Gazetesi Genel Müdürü Ebru Yiğit, "Artık ofisimizde yırtıcı kuşumuz var. Kuş ofisin balkonuna 6 tane yumurta bırakmış. Kuşu rahatsız etmemek için perdeleri kapattık. Oraya hiç bir şekilde girmiyoruz. Burası 2 yıllık ofis, biz 1 yıldır kendisini görüyoruz. Sürekli gelip gidince, buraya yuva yaptığını gördük. Ben yırtıcı bir kuşun bir ofise yumurtladığını daha önce hiç duymadım" dedi.

Yırtıcı kuş gazeteye yuva yaptı, ofise her gün yılan ve fare taşıyor! Haberciler diken üstünde

"BURAYA YILAN VE FARE GETİRİYOR"

Bursa News Genel Müdür Yardımcısı Mehribar Aykan, "Biz yerel haber servisi yapıyoruz. Burada 7 kişi çalışıyoruz. Bir kişi daha eklendi. O da kerkenez kuşumuz. Sürekli buralarda uçunca araştırma yaptık, kuşun balkonumuza yumurtladığını gördük. Buraya yılanla ve fareyle geldiği oluyor. Avladığı hayvanları buraya yuvasına getiriyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (2)

Murat Demir Demir:

O kuş yılan ve fareyi yemek için getiriyor. Beslemek için değil bunu herkes bilir. Bu haberin önemli bir haber değeri var galiba biz anlayamadık

27
5
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Adresi şaşırmış sözcü gazetesini arıyordur.

22
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title