Haberler

Yıldızeli Kaymakamı Pınar, Köy Yollarında İncelemelerde Bulundu

Yıldızeli Kaymakamı Ahmer Can Pınar, köy yollarında incelemelerde bulundu.

Yıldızeli Kaymakamı Ahmer Can Pınar, köy yollarında incelemelerde bulundu.

İl Özel İdaresi tarafından Yıldızeli ilçesine bağlı Çöte, Şeyhhalil ve Akkoca grup yolunda 14 kilometre ikinci kat iyileştirme, Delikkaya, Tayalan ve Yeşilalan köylerinin 14,5 kilometrelik grup yolunda serme sıkıştırma ve yine 8 kilometrelik Kümbet, Çağlayan grup yolunda temel alt malzeme serme sıkıştırma işleminin ardından ise asfalt kaplama çalışmaları başlatılacak.

Yıldızeli Kaymakamı Ahmet Can Pınar, Çöte, Akkoca, Şeyh Halil grup yolunda devam eden çalışmalarını yerinde incelediklerini belirterek, "Grup yolu yaklaşık 20 kilometre biz bunun 14 kilometresinin iyileştirme çalışmaları yapıyoruz. Ülkemizde gelişen standartlar, vatandaşların beklentileri ve devlet büyüklerimizin talimatı ile de yolun kalitesini daha da iyileştirmek için Sivas İl Özel İdaremiz ve kaymakamlığımız üzerine düşeni yapmaya devam ediyor" dedi.

Kaymakam Pınar, Kümbet, Çağlayan grup yolundaki çalışmalara da değinerek, "Burada da yine temel alt malzeme serme sıkıştırma işleminin ardından asfalt kaplama işimiz var. Yolda alt malzeme seriliyor. Kışın özellikle karla mücadelede ciddi sıkıntılar yaşamaktaydık. Yaşanan sıkıntı ve aciliyet nedeniyle devlet büyüklerimizin destekleri ile Kaymakamlığımız tarafından yol ihale edildi. Orada da çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Can Pınar Can Pınar Yıldızeli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title