Haberler

Yıldıray Arıkan'dan Anket Tepkisi

Çukurova Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, ‘Yalan yanlış anketlerle seçim kazanılmaz. Kim ne yaparsa yapsın, 30 Mart’ta Adanalıların kimi başkan seçeceğini engelleyemeyecekler.

Çukurova Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, 'Yalan yanlış anketlerle seçim kazanılmaz. Kim ne yaparsa yapsın, 30 Mart'ta Adanalıların kimi başkan seçeceğini engelleyemeyecekler. Önemli projelerimizle geliyoruz. Adana'nın kaderini değiştirmek için halkımızın da bu görevi bize vereceğine inanıyorum' dedi.

Anavatan Partisi (ANAP), Doğruyol Partisi (DYP) ve Demokrat Parti'de (DP) görev yapmış birçok eski siyasetçi ile Cevat Yurdakul Caddesi'nde biraraya gelen CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, burada bir balkon konuşması yaptı. Herkesin CHP etrafında toplandığını belirten Başkan Yıldıray Arıkan, Adana'nın kaderini değiştirmeye geldiklerini söyledi. 'CHP Adana'da öne geçince çok çirkin bir şekilde manipülasyonlar başladı' diyen Başkan Yıldıray Arıkan, 'Yalan ve taraflı anketlerle Adana'da seçim kazanacağına inananlar çok büyük bir hüsranla karşılaşacak. Bugün burada çok güzel bir görüntü var. ANAP, DYP ve DP'de yıllarca siyaset yapmış bir çok değerli arkadaşımız CHP etrafında toplandı ve toplanmaya da devam ediyor. Bu yalan anketleri yayanlar şunu çok iyi bilmeli. Ne yaparlarsa yapsınlar, şahsım hakkında ne kadar yalan konuşurlarsa konuşsunlar 30 Mart'ta Adanalıların kimi seçeceğini engelleyemeyecekler. Adanalı bize inandı, inanmaya da devam ediyor. Allah her türlü güzelliği Adana'ya vermiş. Biz projelerimizle Adana'nın bu kötü kaderini mutlaka değiştireceğiz' dedi.

Bir demokrasi bildirisi yayınlayarak 30 Mart seçimlerinde başta Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisi'nin tüm adaylarına destek verdiklerinden sözeden ANAP'ın Adana eski İl Başkanı Namık Akay, 30 Mart'a kadar tüm arkadaşlarıyla birlikte CHP için çalışacaklarını yineledi.

Toplantıya katılan Seyhan Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar da Seyhan'da önümüzdeki günlerde yeni bir dönemin başlayacağını söyledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Yıldıray Arıkan Çukurova Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

OKU ÖGRENkonsolos011@hotmail.com:

ADANA MHP İLE SÖZLÜ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title