Haberler

Yeşil Yol Değerlendirme Toplantısı Giresun'da Yapıldı

DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından finanse edilen “Yeşil Yol Projesi” değerlendirme toplantısı, DOKAP İdaresi Merkez Binası’nda gerçekleştirildi.

DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından finanse edilen "Yeşil Yol Projesi" değerlendirme toplantısı, DOKAP İdaresi Merkez Binası'nda gerçekleştirildi.

DOKAP İdaresi Başkanı Ekrem Yüce'nin başkanlığındaki toplantıya Rize Vali Yardımcısı Ümit Hüseyin Güney, Trabzon İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul, Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Artvin İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı, Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Haluk Şimşek, Ordu İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Engin Avcı, Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Külekçi, DOKAP İdaresi Başkan Yardımcısı Yusuf Mengi, Yol ve Ulaşım Hizmet Müdürleri ve ilgili uzmanlar katıldı.

2013 yılında "Yeşil Yol Projesi" kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili genel bir değerlendirmenin yapıldığı toplantıda 2014 yılı için yapılacak olan çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Yapılacak olan çalışmaların koordineli bir şekilde gerçekleştirilmesi için bu alandaki toplantıların devam ettirilmesi kararlaştırıldı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Yüce Trabzon Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title