Haberler

Sözlü: MHP'nin Zaferi Sürpriz Olmaz

Güncelleme:

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Torun ve MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sözlü, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Torun, "Allah'ın izni ve vatandaşlarımızın teveccühüyle Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini devraldığımızda, kavgalarla, entrikalarla, dedikodularla değil, halkımıza ve kentimize hizmet üretmek ile meşgul olacağım" ifadelerini kullandı.

Torun, yazılı açıklamasında, 30 Mart'taki yerel seçimler öncesi yaptığı hazırlıkları anlatarak, sahip olduğu potansiyele rağmen, Adana'nın çağdaş ve modern şehircilikte hak ettiği hizmetleri alamadığını belirtti.

Adana'nın "tuttuğunu koparan" belediye başkanına ihtiyacı olduğunu savunan Torun, şunları kaydetti:

"Seçimin hemen ertesi günü başlatacağımız kararlı çalışmalarla, çağdaş bir kentte olması gereken tüm hizmet ve yatırımları kentimize kazandıracağız. Konut yatırımlarıyla, sosyal donatılarıyla, oyun ve park alanlarıyla, seyir kuleleriyle, alt ve üst yapı çalışmalarıyla, çocuk şehirleriyle, gençlik ve etüt merkezleriyle, kadınlar lokaliyle, yeni ulaşım planlarıyla, yürüyen merdivenli alt ve üst geçitler ile toplumun tüm kesimlerine hitap eden projelerimiz ile Adanamızı, tüm ilçeleriyle gerçek anlamda hizmetle tanıştıracağız. Allah'ın izni ve vatandaşlarımızın teveccühüyle Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini devraldığımızda, kavgalarla, entrikalarla, dedikodularla değil, halkımıza ve kentimize hizmet üretmek ile meşgul olacağım. İşte bu nedenle, hangi partiye mensup olursa olsun, Adana gönüllüsü tüm vatandaşlarımızın oylarına talibim."

SÖZLÜ: "ADANA'DA MHP'nin ZAFERİ SÜRPRİZ OLMAZ"

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü de partisinin Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Duru ile seçim çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

Sözlü, yazılı açıklamasında, yağmura rağmen çalışmalarına devam ettiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Hava tahmin raporuna göre ay sonuna kadar bereket yağmaya devam edecek. Biliyorsunuz, bir de siyasi tahminler var. Bilimsel anketler yapılıyor, nabızlar tutuluyor.  Hepsinde de açık ara önde olduğumuz görülüyor. MHP'nin dört mevsim kesintisiz hizmetine özlem duyan yiğitler diyarı Adana, kararını çoktan vermiş. Bizim açımızdan Adana'da MHP'nin zaferi sürpriz olmaz, gidişat onu gösteriyor."

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Torun Hüseyin Sözlü Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title