Haberler

Yenişehirli Muhtarlar Kaymakamlarını Geri İstiyor

Yenişehir Kaymakamı Samet Ercoşkun'un geçici bir süre Bursa Vali Yardımcılığı görevine getirilmesine Yenişehir Muhtarlar Derneği'nden tepki geldi.61 köy ve 10 mahalle muhtarının yaptığı ortak açıklamada, "Kaymakamımızı geri istiyoruz" denildi.

Yenişehir Kaymakamı Samet Ercoşkun'un geçici bir süre Bursa Vali Yardımcılığı görevine getirilmesine Yenişehir Muhtarlar Derneği'nden tepki geldi.

61 köy ve 10 mahalle muhtarının yaptığı ortak açıklamada, "Kaymakamımızı geri istiyoruz" denildi. Muhtarlar Derneği Başkanı Yücel Ok, Kaymakam Samet Ercoşkun'un Yenişehir'e güzel hizmetler verdiğini söyledi. Geçici görevlendirilen Kaymakam Ercoşkun'un Bursa'da ne kadar görev yapacağının bilinmediğini belirten Ok, "Kaymakamımız geldiği günden itibaren birçok projeye imza attı. Bu projelerin hala devam edenleri var. Bu projelerin tamamlanması için Ercoşkun'un Yenişehir'e geri gelmesini istiyoruz. Altını çizerek belirtmek istiyorum ki kimse bunun altında bir şey aramasın. İnsana ve Yenişehir'e değer veren, birçok projeye imza atan kaymakamımızı Yenişehir'e geri kazandırmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Osmanlı'nın ilk başkenti olan Yenişehir'in tarihi dokusunun Ercoşkun döneminde ortaya çıktığını vurgulayan Yolören Köyü Muhtarı Sadi Aktaş, köylerin içme suyu saatlerinin okunması, önümüzdeki yıl köylerden çöp toplama, BEBKA projesi olan organik tarımın geliştirilmesi gibi birçok projede Samet Ercoşkun'un katkısının büyük olduğu vurguladı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samet Ercoşkun Yenişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title