Haberler

Yenişehir Polisi Olimpiyatlara Koşuyor

Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, olimpiyat sporcuları yetiştirmek için kolları sıvadı.

Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, olimpiyat sporcuları yetiştirmek için kolları sıvadı.

İlçe Emniyet Müdürü Şeref Kozan, Dünya Kalkınma Bankası desteğiyle yürüttükleri ' Yenişehir Olimpiyatlara Koşuyor' isimli projeyi tanıttı. Olimpiyat sporcuları yetiştireceklerini belirten Kozan, "Her yıl 75 çocuğu 2020 olimpiyatlarına kadar atletizm alanında yetiştireceğiz. Yenişehir Belediyesi ve GSİM proje ortağımız. Çocuklarımız için spor alanları oluşturacak, ahlaklı sporcular yetiştireceğiz. Sporcularımıza okul öncesi 105 TL okul yardımında bulunuyoruz. Aile ziyaretleri, piknikler yapıyoruz. Bunun yanı sıra kültür gezileri yapacağız. En önemlisi de girdiği yarışmalarda başarılı olan 3 sporcumuzu Berlin ya da Roma olimpiyatlarına yarışmaları için götüreceğiz. 2020 yılına kadar sürecek olan projemizde her yıl 100 bin TL hibe alacağız. İnşallah atletizm alanında başarılı sporcular yetiştiririz dedi.

Atletizm takımının hocası İlhan Koç, kendilerine böyle bir talep geldiğinde seve seve kabul ettiğini belirterek, 'Haftada 3 gün çalışma yapıyoruz. Başarılı ve ahlaklı sporcular yetiştirmek için çaba harcıyoruz' dedi.

Düzenlenen tanışma toplantısında sporculara malzemeleri dağıtıldı. Toplantıya Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz, Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Koç, Atletizm Milli Takımı Baş Antrenörü Muharrem Or, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşları ile oda başkanları katıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenişehir Kozan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title