Haberler

Yenikent Mahallesi'ne Genç Kafe ve Ertuğrul Gazi Bilgi Evi Yapılıyor

Güncelleme:

Derince Belediyesi tarafından Yenikent Kültür Merkezi bünyesinde yapılan Genç Kafe ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Ertuğrul Gazi Bilgi Evi'nin çalışmaları devam ediyor.

Yenikent Mahallesi'ne gençlerin rahatça vakit geçirebilmesi için Genç Kafe ve Ertuğrul Gazi Bilgi Evi yapılıyor.

Derince Belediyesi'nin hizmete sunduğu Yenikent Kültür Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen projelerin ilki Genç Kafe. Derince Belediyesi'nin yapımını tamamlayarak hizmete sunacağı Genç Kafe, gençlerin uğrak noktası olacak. Yine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi aynı merkez içerisinde Ertuğrul Gazi Bilgi Evi'nin iç tefrişatını yaparak hizmete sunmaya hazırlanıyor.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak ile birlikte bölgeye giderek devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Aygün, "Yenikent Kültür Merkezi'mizde yapımına devam ettiğimiz Genç Kafe projemiz ile Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yapımını sürdürdüğümüz Ertuğrul Gazi Bilgi Evi'nde incelemelerde bulunduk. Her iki tesisimiz de Derince'mize hayırlı olsun" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ertuğrul Gazi Kocaeli Yerel Haberler Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title