Haberler

Yeniçiftlik Sakinleri 2 Bin Kişilik İftarda Bir Araya Geldi

Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Yeniçiftlik Köyü Muhtarlığı tarafından düzenlenen 2 bin kişi iftarda biaraya geldi.

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Yeniçiftlik Köyü Muhtarlığı tarafından düzenlenen 2 bin kişi iftarda biaraya geldi.

İftar yemeğine Biga Kaymakamı Gökhan Görgülü Aslan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Emre Mengi ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Gökhan Görgülüaslan, "Yeniçiftlik köyü muhtarlığının düzenlemiş olduğu iftar programında hep beraberiz. Rabbimiz için oruç tuttuk, onun verdiği rızıkla hep birlikte iftar ediyoruz. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Mübarek Ramazan ayındayız, inşallah bu mübarek günler bizlerin kardeşliğine, birliğine, beraberliğine ve aramızdaki muhabbetin artmasına vesile olur. Bu görüntü de bunun en güzel örneklerinden bir tanesidir" dedi.

Yeniçiftlik köyü muhtarı Nejdet Irak ise, "Geleneksel hale getirdiğimiz İftar yemeğimizi bu senede gerçekleştirdik. 11 ayın sultanı ramazan ayını herkesin sağlıklı,huzurlu bir şekilde geçirmesini dilerim.Birlik, beraberlik içerisinde nice ramazanlar geçirmeyi temenni ederim.Bu günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Emre Yeniçiftlik Çanakkale Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title